Corinne Meinster

BedrijfMeinselect Bekijk profiel op LinkedIn

Wat is de motivatie voor de nominatie van Corinne?

Corinne Meinster runt nu bijna 12 jaar Meinselect, een werving- selectie en detacheringsbureau voor de Bouw en Vastgoed. Dit doet ze anders dan anderen, aangezien ze een sprankelende vrouw is die zich oprecht interesseert in haar doelgroep; kandidaten die op zoek zijn naar meer werkgeluk. Via de website deelt ze het boekje ‘Werk gelukkiger in drie stappen’ uit, om iedereen te helpen bij zijn/haar zoektocht naar meer werkgeluk. Inhoudelijk kan ze ook zo als jobcoach beginnen, maar ze is sterker in duurzame matches maken door het volgen van haar gevoel en haar (fotografisch) geheugen.
Zeker binnen de bouw is het de afgelopen jaren niet makkelijk matches te maken, vanwege het tekort aan bouwpersoneel. Maar anderzijds wordt er dus veel van de bouwers gevraagd, en vinden er via Corinne veel duurzame verschuivingen plaats zodat iedereen ├ęcht op zijn plek komt te zitten. Opdrachtgevers waarvoor de invulkans erg klein is weigert ze, dat is meteen haar bestaansrecht; ze gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en neemt hier haal hele team in mee. Daarnaast is er
intern geen keiharde bonuscultuur, maar gaan we zelf ook voor werkgeluk door in goede sfeer samen matches te maken. Bij een plaatsing hangen we de slingers op, en gaat er zelfs een deel van het bedrag naar een goed doel waarvan we weten waarvoor het geld gebruikt gaat worden.
Als vrouw in de (voornamelijk) mannenwereld weet ze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s met haar aanstekelijke lach voor zich te winnen en dat maakt Meinselect al jaren een succes. Ze houdt absoluut niet van de kleine lettertjes en is voorbeeld voor de branche, meer mensen zouden haar in haar netwerk moeten sluiten! Op haar LinkedIn profiel lees je wekelijks haar persoonlijke ervaringen in de branche. Wil je hiervan mee genieten en leren van haar expertise? Lees dan zeker mee door haar te volgen.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS