Corinne Meinster

BedrijfMeinselect Bekijk profiel op LinkedIn

Wat is de motivatie voor de nominatie van Corinne?

Corinne Meinster runt nu bijna 12 jaar Meinselect, een werving- selectie en detacheringsbureau voor de Bouw en Vastgoed. Dit doet ze anders dan anderen, aangezien ze een sprankelende vrouw is die zich oprecht interesseert in haar doelgroep; kandidaten die op zoek zijn naar meer werkgeluk. Via de website deelt ze het boekje ‘Werk gelukkiger in drie stappen’ uit, om iedereen te helpen bij zijn/haar zoektocht naar meer werkgeluk. Inhoudelijk kan ze ook zo als jobcoach beginnen, maar ze is sterker in duurzame matches maken door het volgen van haar gevoel en haar (fotografisch) geheugen.
Zeker binnen de bouw is het de afgelopen jaren niet makkelijk matches te maken, vanwege het tekort aan bouwpersoneel. Maar anderzijds wordt er dus veel van de bouwers gevraagd, en vinden er via Corinne veel duurzame verschuivingen plaats zodat iedereen écht op zijn plek komt te zitten. Opdrachtgevers waarvoor de invulkans erg klein is weigert ze, dat is meteen haar bestaansrecht; ze gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en neemt hier haal hele team in mee. Daarnaast is er
intern geen keiharde bonuscultuur, maar gaan we zelf ook voor werkgeluk door in goede sfeer samen matches te maken. Bij een plaatsing hangen we de slingers op, en gaat er zelfs een deel van het bedrag naar een goed doel waarvan we weten waarvoor het geld gebruikt gaat worden.
Als vrouw in de (voornamelijk) mannenwereld weet ze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s met haar aanstekelijke lach voor zich te winnen en dat maakt Meinselect al jaren een succes. Ze houdt absoluut niet van de kleine lettertjes en is voorbeeld voor de branche, meer mensen zouden haar in haar netwerk moeten sluiten! Op haar LinkedIn profiel lees je wekelijks haar persoonlijke ervaringen in de branche. Wil je hiervan mee genieten en leren van haar expertise? Lees dan zeker mee door haar te volgen.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS