Dirk Meeuws

FunctieProduct Owner BedrijfMysolution Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Dirk Meeuws?

Dirk Meeuws is bij Mysolution verantwoordelijk voor het recruitmentplatform en data & analytics. Dirk komt over de vloer en denkt strategisch mee met bij zowel directe werkgevers als recruitmentbureaus. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk heeft een achtergrond in de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek, waarmee hij zijn technische achtergrond gebruikt voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten van Mysolution.

Tijdens Bureaurecruitment Live 2022?

Jaap verzorgt samen met Dirk Meeuws de breakoutsessie “Data-Driven Mindset de sleutel voor groei in Recruiting?” – De krapte op de arbeidsmarkt is historisch hoog en vacatures staan lang open! Met de huidige aanpak is groei realiseren lastig! Kan focus op data en datawarehousing helpen om dit probleem op te lossen? Wat levert een data-driven mindset een recruiting organisatie op? En wat zijn je eerste stappen als kleine of grote recruiting organisatie richting datavolwassenheid?

Tijdens deze interactieve break-outsessie vragen we onze experts én de mensen in de zaal over de mogelijke sleutel tot succes en groei met realtime inzichten uit je eigen data!.

Meer weten? Volg de breakout van Mysolution tijdens Werf& Bureaurecruitment Live.

Koop jouw ticket voor Bureaurecruitment Live

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS