Eric Noorlander

FunctieCommercieel Directeur BedrijfNétive VMS Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Eric Noorlander?

Mijn naam is Eric Noorlander. Ik ben getrouwd met Esther en heb drie kinderen. Ik maak graag tijd vrij om te fotograferen en te fietsen in de mooie omgeving waarin wij wonen.

Sinds 2004 heb ik verschillende rollen in de arbeidsbemiddeling vervuld, achtereenvolgens bij Adecco, Maandag en Yacht. De afgelopen twee jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor Dunit, de broker van Capgemini. In die periode heb ik Nétive goed leren kennen.

Ik geloof in een flexibele arbeidsmarkt en dat opdrachtgevers, leveranciers en kandidaten optimaal kunnen presteren wanneer zij zich zonder veel belemmeringen (tijdelijk) met elkaar kunnen verbinden. Daarom vind ik het ontzettend mooi Nétive te vertegenwoordigen en alle spelers in onze markt te helpen maximaal te profiteren van alle voordelen die het gebruik van onze applicatie met zich meebrengt.

Tijdens de Webinar Week?

Eric verzorgt samen met Mike van der Wal het webinar “Minder overhead, meer marge: Nétive Connect” – Voor HR dienstverleners en hun softwareleveranciers vertelt Nétive over Nétive Connect. Dé manier om je overheadkosten in te verlagen.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over dit webinar>>

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS