Esther Moelands

FunctiePartner BedrijfUp in Business Bekijk profiel op LinkedIn

Esther Moelands is partner bij UP in Business. Met een pragmatisch, resultaatgerichte, authentieke en avontuurlijke kijk op het recruitment/ sales proces adviseert en begeleidt Esther ruim 35 klanten binnen de arbeidsbemiddeling naar een slim online en offline proces. Een steady commercieel ritme wat vervolgens autonoom voortgezet wordt door haar opdrachtgevers.

Esther komt vanuit de arbeidsbemiddeling. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in verschillende rollen bij Manpower Group Nederland. Hier heeft ze de praktijk mogen ervaren. Binnen de arbeidsbemiddeling liep ze tegen de bekende pijnen aan; productiviteit moet omhoog, vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen, meer sales in minder tijd, recruitment en sales met elkaar laten communiceren; kortom jongleren (klant, kandidaat, organisatie in balans houden). De oplossing voor deze pijnen was er niet binnen de traditionele paden; meer vacatures publiceren, nog meer searchen op jobboards, flyeren etc etc. De oplossing was er door slim inzetten van online-kanalen en vervolgens gedrag te analyseren. Vanuit deze behoefte is Up in Business ontstaan. Haar drive: samen met anderen iets tot een succes maken

Tijdens de Webinar Week

Esther schuift samen met Wouter Arts aan tafel bij Caroline Pols. Tijdens deze sessie gaan ze in op het feit dat we voor het  eerst in 50 jaar hebben we meer vacatures dan werklozen hebben. Kandidaten met een schaarste profiel solliciteren niet, toch is 50% van de kandidaten latent opzoek. Esther en Wouter vertellen je hoe je deze kan mensen bereiken en vooral ook hoe bereik je ze op het juiste moment? Dit doen ze aan de hand van concrete voorbeelden.

Nieuwsgierig?

Hier lees je meer over het webinar>>

Schrijf je in voor dit webinar

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS