Florentine Coenen-Viersen

FunctieRecruitment Business Partner BedrijfDHL Express

Als recruiter moet je tegenwoordig alles kunnen; je bent online marketeer, content schrijver voor de werken bij site, employer branding specialist, je bent data analist van de arbeidsmarkt, accountmanager en gesprekspartner richting kandidaat en hiring managers, je kunt competentiegericht interviewen en verder is het belangrijk dat je heel goed kunt luisteren en beschikt over een sterke overtuigingskracht.

Florentine heeft na 7 jaar in de uitzendbranche gewerkt te hebben in 2018 de overstap gemaakt naar DHL Express als Recruitment Business Partner. Haar belangrijkste taak werd de zichtbaarheid van recruitment binnen en buiten de organisatie te vergroten.

Met een organisatie van 2000 medewerkers en 2 corporate recruiters moesten er strategische beslissingen genomen worden om de dienstverlening van recruitment te vergroten binnen én buiten de organisatie. Welke keuzes hebben wij gemaakt om ondanks de lastige arbeidsmarkt vacatures snel in te vullen? We nemen je graag mee in onderwerpen zoals interne doorgroei, doelgroependashboards, employer branding en het vergroten van online zichtbaarheid voor de latent werkzoekenden.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig