Geert-Jan Waasdorp

FunctieOprichter BedrijfIntelligence Group Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Geert-Jan Waasdorp?

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group, het onderzoeks- en databureau gespecialiseerd in arbeids­markt­communicatie en recruitment en de Academie voor Arbeids­markt­communicatie.

Met een nuchtere, onaf­hankelijke, praktische en feitelijke kijk op de arbeids­markt adviseert Geert-Jan werkgevers, variërend van doel­groep­gerichte werving, employability tot en met inter­nationale recruitment­vraagstukken. Altijd vanuit feiten, en geïnspireerd vanuit honderden succesvolle praktijk­voorbeelden. Hierdoor zijn werkgevers in staat om een wervings­aanpak te kiezen die het dichtste bij hen staat en tegelijker­tijd zorgt dat zij effectiever en efficiënter in staat zijn om hun Instroom, doorstroom en uitstroom te organiseren.

In 2006 richtte hij samen met Martijn Hemminga de Academie voor Arbeids­markt­communicatie op. Hij is uitgever van werf-en.nl en auteur van o.a. ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’, ‘Recruitment­kengetallen 2013’, ‘Zo vind u een baan’ en ‘Schaarste bestaat niet’. Tevens heeft hij verschillende online instrumenten bedacht, te weten www.arbeidsmarktkansen.nlen www.vacatureverbeteraar.nl. Kortom, Geert-Jan is een fervent blogger en ondernemer en leeft de arbeids­markt in al haar facetten.

 

Waarover spreekt Geert-Jan tijdens Werf& Live 2021?

Geert-Jan verzorgt de breakout “Verras met nieuwe inzichten en andere data…”

Nu kandidaten steeds ongrijpbaarder worden, experience en de candidate journey belangrijker, de concurrentie tussen bureaus en corporates intensiever en de nadruk op internationalisering en skills doorslaggevender, is misschien het moment daar om klassieke ‘metrics’ zoals cost per hire, conversieratio, en mediabereik los te laten. Door de opkomst van A.I. en big data, maar ook reflectie op de werkwijze van wervingsprofessionals worden steeds vaker nieuwe KPI’s en analyses omarmt. Zij geven nieuwe inzichten en handvatten voor hedendaagse vraagstukken.

Geert-Jan neemt de aanwezigen mee in een inspirerende presentatie over nieuwe dataverzamelings- en analysemethoden die wervingsprofessionals voordeel bieden tijdens de ‘war for talent’… of zouden we ‘war for skills’ moeten zeggen…

Nieuwsgierig geworden?

. Meld je aan voor Werf& Live 2021

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS