Jan Karel Sindorff

FunctiePartner BedrijfCooble Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Jan Karel?

Jan Karel Sindorff is recruitment. Zijn indrukwekkende achtergrond laat jarenlange recruitmentervaring zien bij prachtige organisaties waaronder Vanderlande, Ziggo, ASML en ING.
Sinds 2018 beoefent Jan Karel de kunst van mensen bereiken in zijn rol als partner bij Cooble.

Want… iemand vinden is geen kunst. Iemand bereiken wél. Via sourcen, bouwen aan een sterke employer brand of met recruitment.
Daarnaast is Jan Karel expert recruitment strategie bij Kiqit/Recruiters United en trotse ambassadeur van Stichting Guruz. Wie Jan Karel goed kent, moet het ermee eens zijn wanneer hij zichzelf als creatief en nieuwsgierig omschrijft. Tikkeltje eigenwijs misschien, omdat hij niet snel overtuigd is van de oplossing die voor de hand ligt. Nee, Jan Karel gaat op onderzoek uit om tot die oplossing te komen. Hij wil weten wat er speelt in de recruitmentwereld, trends ontdekken en nieuwe partijen leren kennen.

Met zijn brede en lange ervaring binnen recruitment ondersteunt hij organisaties die verder willen komen met hun eigen recruitment activiteiten. Met een holistische blik worden daarbij alle elementen, binnen en buiten recruitment, meegenomen en gewogen. Als klankbord van het team en als adviseur van het management.

Tijdens de Webinar Week?

Jan Karel gaat tijdens de webinar week in gesprek met de dagvoorzitter over ‘Recruitment van zero naar hero‘ – ok in een afkoelende economie blijft er een overdonderende vraag naar talent. Hoe zorg je dat je voorop loopt en blijft
lopen.

Nieuwsgierig?

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig