Jort Wassenaar

FunctieManaging Director Europe BedrijfMonster Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Jort Wassenaar?

Sinds 1 april 2019 is Jort Wassenaar Senior Vice President General Manager Europe bij Monster Global, wereldwijd marktleider in het verbinden van werkzoekenden met werkgevers via slimme technologie. Als SVP GM is Jort Wassenaar verantwoordelijk voor de Europese markt. Wassenaar heeft in zijn loopbaan diverse internationale functies bekleed. Zo was hij eerder actief in de rol van Director Sales en Marketing bij The Netherlands Board of Tourism & Conventions in New York. En als Manager bij Martin Ward Anderson, ook onderdeel van Randstad. Voordat hij startte bij Monster was hij werkzaam bij Randstad, waar hij als Vice President Global Client Solutions verantwoordelijk was voor het onderhouden van bestaande klantrelaties en het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers in meer dan veertig landen.

 

Tijdens Werf& Live?

Jort verzorgt  de breakout sessie “Purpose is meer dan alleen een buzzwoord” – Hoe je het bestaansrecht van je bedrijf effectief verwerkt in Employer Branding.

Dat Purpose, allang geen buzzwoord meer is blijkt wel uit onderzoek van McKinsey waarbij 62% van de ondervraagde organisaties aangeeft een Purpose statement te hebben. Maar wat is het, wat doet het en hoe laat je Purpose voor je spreken in jouw Employer Branding?

Aan de hand van onderstaande topics zal Jort Wassenaar dieper ingaan op het belang van Purpose in Employer Branding en deelt hij een framework om zelf ook aan de slag te gaan:

  • Nut en noodzaak van ‘Purpose’
  • De evolutie van (merk)positionering;
  • Succesvolle purpose-driven bedrijven
  • Purpose framework: hoe je Purpose vertaald naar je Employer Brand

Geïnspireerd worden door Jort en na afloop direct aan de slag gaan? Meld je dan aan voor Werf& Live en volg de sessie van Jort Wassenaar.

Inschrijven?

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS