Laurens Waling

FunctieChief Evangelist Bedrijf8vance Bekijk profiel op LinkedIn

Laurens Waling, Chief Evangelist bij 8vance, is een gerespecteerde pionier in de wereld van AI en HR. Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over diverse sectoren, staat Laurens bekend om zijn vermogen om complexe technologische concepten te vertalen naar eenvoudig te begrijpen en praktisch toepasbare strategieën.

Zijn expertise in AI-gedreven recruitmentoplossingen heeft hem een autoriteit gemaakt op het gebied van innovatie in werving en selectie. Laurens’ benadering is gefocust op skills-based recruitment en het ontwikkelen van talentenmarktplaatsen, waarbij hij benadrukt en onderzoekt hoe AI kan worden ingezet om onbevooroordeeld de beste matches te voorspellen. Zijn werk richt zich niet alleen op het verbeteren van recruitmentprocessen, maar ook op het empoweren van individuen in hun carrièrenavigatie en het vormen van flexibele, responsieve arbeidsmarkten.

Als spreker en thought leader inspireert Laurens grote organisaties om innovatieve technologieën te omarmen en te integreren in hun HR-praktijken. Hij deelt inzichten en voorbeelden van hoe AI-recruitmentprocessen kunnen leiden tot de vorming van dynamische talentfunnels en ecosystemen, en bijdragen aan het overbruggen van skills-gaps in diverse industrieën. Zijn presentaties zijn informatief, inspirerend en interactief waarbij hij de nadruk legt op de positieve impact van AI op de toekomst van werk.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig