Liesbet de Rouck

FunctieCo-founder & Head of Product BedrijfHireslim Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Liesbet de Rouck?

Liesbet de Rouck is co-founder van Hireslim en Head of Product. Ze bepaalt de product requirements, werkt technische processen uit en stuurt het development team aan. Daarnaast houdt ze zich bezig met het bepalen en opzetten van bedrijfsprocessen, van kandidaatbelevenis tot onboarding van klanten, inrichten CRM en andere systemen. Ze werkt de komende jaren hands on mee op de verschillende afdelingen zodat de kwaliteit van de diensten geoptimaliseerd wordt.

Van 2000 – 2010 werkte Liesbet voornamelijk als uitzendconsulente en business development manager bij een aantal Belgische en Britse uitzendorganisaties.

In 2010 begon ze haar recruitment software carriëre bij Broadbean technology in Londen. Voor deze internationale multiposter heeft ze in de rol van Sales Manager de Nederlandse markt opgezet en later als Director Alliances EMEA ook het Europees partnership departement. Hier heeft ze haar liefde voor processen en de technische kant van recruitment ontdekt en werkte dan ook nauw samen met het integratieteam aan nieuwe integratieproducten, widgets, kandidaat hubs.

Na een jaar als Head of Alliances bij de Amsterdamse startup Wonderkind heeft ze van 2018 tot 2021 een aantal mooie IT implementatie trajecten geleid bij o.a. Studytube, Van Lanschot Kempen, Deloitte en de Provincie Zuid Holland.

Naast haar werk in de software branche is Liesbet ook Integraal coach en docent aan de Academie voor Arbeidscommunicatie.

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Liesbet verzorgt samen met Julian Natte de breakout “Unbiased, fair and transparant volume recruitment” – ze gaan het hebben over 4 belangrijke onderwerpen in (volume) recruitment: Gepersonaliseerde feedback voor elke kandidaat, discriminatie uit het selectieproces halen, time to hire zodat je geen kandidaten verliest door lange recruitmentprocessen en het terugbrengen van menselijkheid in het screening- en selectieproces.

Door middel van een interactieve whiteboard/post-it brainstormsessie in kleine groepjes, willen ze de deelnemers uitdagen om met out of the box oplossingen te komen voor deze problemen. Hireslim neemt je ook graag kort mee in de manier waarop zij deze uitdagingen voor hun klanten oplost.

Aanschuiven bij Liesbet en Julian? Koop dan nu jouw ticket

Koop een ticket>>

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS