Liesbet de Rouck

FunctieCo-founder & Head of Product BedrijfHireslim Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Liesbet de Rouck?

Liesbet de Rouck is co-founder van Hireslim en Head of Product. Ze bepaalt de product requirements, werkt technische processen uit en stuurt het development team aan. Daarnaast houdt ze zich bezig met het bepalen en opzetten van bedrijfsprocessen, van kandidaatbelevenis tot onboarding van klanten, inrichten CRM en andere systemen. Ze werkt de komende jaren hands on mee op de verschillende afdelingen zodat de kwaliteit van de diensten geoptimaliseerd wordt.

Van 2000 – 2010 werkte Liesbet voornamelijk als uitzendconsulente en business development manager bij een aantal Belgische en Britse uitzendorganisaties.

In 2010 begon ze haar recruitment software carriëre bij Broadbean technology in Londen. Voor deze internationale multiposter heeft ze in de rol van Sales Manager de Nederlandse markt opgezet en later als Director Alliances EMEA ook het Europees partnership departement. Hier heeft ze haar liefde voor processen en de technische kant van recruitment ontdekt en werkte dan ook nauw samen met het integratieteam aan nieuwe integratieproducten, widgets, kandidaat hubs.

Na een jaar als Head of Alliances bij de Amsterdamse startup Wonderkind heeft ze van 2018 tot 2021 een aantal mooie IT implementatie trajecten geleid bij o.a. Studytube, Van Lanschot Kempen, Deloitte en de Provincie Zuid Holland.

Naast haar werk in de software branche is Liesbet ook Integraal coach en docent aan de Academie voor Arbeidscommunicatie.

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Liesbet verzorgt samen met Julian Natte de Workshop: Design en bouw je ideale recruitmentproces!

Door middel van een interactieve whiteboard/post-it brainstormsessie in kleine groepjes, willen ze de deelnemers uitdagen om met out of the box oplossingen te komen voor deze problemen. Hireslim neemt je ook graag kort mee in de manier waarop zij deze uitdagingen voor hun klanten oplost.

Aanschuiven bij Liesbet en Julian? Koop dan nu jouw ticket

Koop jouw ticket

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS