Marelle Beune

FunctieRecruitment Director BedrijfHeadfirst Group Bekijk profiel op LinkedIn

Alles wat ik doe staat in het teken van het waarmaken van ambities. Ambities van werknemers, maar ook van de kandidaten, managers en het bedrijf. Dit doe ik omdat ik geloof in de kracht van mensen. Mensen zijn creatief en vinden telkens weer zelf nieuwe oplossingen. Daarnaast leven wij in een snel veranderende wereld en als je als organisatie wil overleven, zal je ook mee moeten veranderen. De sleutel tot verandering ligt bij de mensen zelf. In deze kracht, creativiteit en vindingrijkheid van mensen vindt men de sleutel tot succes.
Mijn nieuwsgierigheid naar mensen geeft de intrinsieke motivatie om een persoonlijke aanpak te hanteren. Ieder mens is uniek. Ieder mens beschikt over potentieel. Als je hier vanuit gaat, dan kan letterlijk alles ontstaan.

Ik geloof dat ieder mens uniek is, waardoor ik je niet hoef te vergelijken met anderen, want jij bent die anderen niet en ik evenmin. Ik laat me verrassen door jou, wie jij bent en wat je meebrengt. Daarnaast geloof ik dat iedereen beschikt over potentieel, maar dat vooraf niet altijd bekend is welk potentieel dat is en hoe groot dat is. Ik kijk vanuit de verwondering naar iedereen, naar elke werknemer, kandidaat, team, organisatie. Ik richt mij niet op de uniformiteit, maar op het bijzondere en het onverwachte, het wonder, het unieke zelf.
Met mijn kennis en ervaring maak ik ambities waar. Ik begeleid de recruiters in hun zoektocht naar de juiste kandidaten, de kandidaten naar een prikkelende baan en ondersteun managers in hun zoektocht naar het juiste talent. Talent dat cruciaal is voor de continuïteit van elke organisatie. Door de juiste match te maken tussen het potentieel en het unieke van een kandidaat en de verschillende vacatures, zijn wij in staat tot dingen die wij van onszelf, en van de ander, niet verwacht hadden. Zo worden wonderen verricht die revoluties kunnen ontketenen.

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS