Marlie Dierkens Schuttevaer

FunctieHR Manager Nederland BedrijfAction Bekijk profiel op LinkedIn
Marlie Dierkens Schuttevaer is sinds september 2017 HR manager Action Nederland. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het HR beleid voor bijna 390 Action winkels in Nederland en gemiddeld 15.000 medewerkers. Per jaar werft Action voor de winkelorganisatie in Nederland meer dan 10.000 medewerkers, 95% hiervan zijn scholieren en studenten op zoek naar een bijbaan in de retail. Voor deze groep heeft Action als eerste in Nederland Whatsapp solliciteren geïntroduceerd. Naast werving is ook behoud en medewerkertevredenheid een key topic voor het HR team van Action Nederland. Marlie Dierkens Schuttevaer werkte eerder voor Makro en Achmea in verschillende HR rollen. Daarnaast werkte zij als marketing manager bij Zilveren Kruis. Rode draad in haar loopbaan is het beïnvloeden van gedrag met behulp van innovatieve communicatie.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.