Marloes den Hartog-Pauw

FunctieManager Recruitment BedrijfCapgemini

Wie is Marloes den Hartog-Pauw?

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Arbeids- & Organisatie Psychologie aan de UvA. Daarna ben ik het IT Recruitment vak ‘ingerold’.  Ik ben begonnen aan de bureauzijde, puur op W&S van IT Sales en IT Consultants en engineers. Daarna heb ik verschillende rollen vervuld binnen de Randstad Groep. Waar ik in mijn laatste jaar voor Yacht ook verantwoordelijk was voor het trainen en coachen van junior recruiters. In 2018  maakte ik de overstap naar Capgemini. Een gaaf bedrijf met een gave uitdaging! Als Manager bij Capgemini richt ik mij zowel op de organisatie als het individu. In mijn huidige rol houdt ik mij als MT-lid op strategisch niveau bezig met diverse recruitment vraagstukken en ben ik verantwoordelijk voor groei binnen onze Business Unit. 

Zelf ben ik altijd bezig met verbeteren en te ontwikkelen. Ik ben gedreven, enthousiast, en resultaatgericht. Mijn kracht is mijn authenticiteit, mens- en organisatie sensitiviteit en overtuigingskracht. Mijn expertise is (IT) Recruitment in de breedste zin van het woord en management. Ik ben energiek en het is voor mij dan ook belangrijk om in een dynamische omgeving te opereren.

Tijdens Werf& Live?

Marloes verzorgt de sessie “Hoe Capgemini blijft groeien: vissen in een andere vijver, met een andere hengel of met ander aas?

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS