Marloes den Hartog-Pauw

FunctieManager Recruitment BedrijfCapgemini

Wie is Marloes den Hartog-Pauw?

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Arbeids- & Organisatie Psychologie aan de UvA. Daarna ben ik het IT Recruitment vak ‘ingerold’.  Ik ben begonnen aan de bureauzijde, puur op W&S van IT Sales en IT Consultants en engineers. Daarna heb ik verschillende rollen vervuld binnen de Randstad Groep. Waar ik in mijn laatste jaar voor Yacht ook verantwoordelijk was voor het trainen en coachen van junior recruiters. In 2018  maakte ik de overstap naar Capgemini. Een gaaf bedrijf met een gave uitdaging! Als Manager bij Capgemini richt ik mij zowel op de organisatie als het individu. In mijn huidige rol houdt ik mij als MT-lid op strategisch niveau bezig met diverse recruitment vraagstukken en ben ik verantwoordelijk voor groei binnen onze Business Unit. 

Zelf ben ik altijd bezig met verbeteren en te ontwikkelen. Ik ben gedreven, enthousiast, en resultaatgericht. Mijn kracht is mijn authenticiteit, mens- en organisatie sensitiviteit en overtuigingskracht. Mijn expertise is (IT) Recruitment in de breedste zin van het woord en management. Ik ben energiek en het is voor mij dan ook belangrijk om in een dynamische omgeving te opereren.

Tijdens Werf& Live?

Marloes verzorgt de sessie “Hoe Capgemini blijft groeien: vissen in een andere vijver, met een andere hengel of met ander aas?

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig