Marloes den Hartog-Pauw

FunctieManager Recruitment BedrijfCapgemini

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Arbeids- & Organisatie Psychologie aan de UvA. Daarna ben ik het IT Recruitment vak ‘ingerold’.  Dat is inmiddels al zo’n 8 jaar geleden. Ik ben begonnen aan de bureauzijde, puur op W&S van IT Sales en IT Consultants en engineers. Daarna heb ik verschillende rollen vervuld binnen de Randstad Groep. Waar ik in mijn laatste jaar voor Yacht ook verantwoordelijk was voor het trainen en coachen van junior recruiters. 1,5 jaar geleden maakte ik de overstap naar Capgemini. Een gaaf bedrijf met een gave uitdaging! Als Manager bij Capgemini richt ik mij zowel op de organisatie als het individu. In mijn huidige rol houdt ik mij als MT-lid op strategisch niveau bezig met diverse recruitment vraagstukken en ben ik verantwoordelijk voor groei binnen onze Business Unit. Samen met een team van 14 recruiters hebben wij het afgelopen jaar 250 ervaren IT Professionals voor onze organisatie geworven. Dit jaar worden dat er nog meer! Een gave uitdaging waar ik trots op ben, in zo’n krappe arbeidsmarkt!

Zelf ben ik altijd bezig met verbeteren en te ontwikkelen. Ik ben gedreven, enthousiast, en resultaatgericht. Mijn kracht is mijn authenticiteit, mens- en organisatie sensitiviteit en overtuigingskracht. Mijn expertise is (IT) Recruitment in de breedste zin van het woord en management. Ik ben energiek en het is voor mij dan ook belangrijk om in een dynamische omgeving te opereren.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
RecruitNow
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.