Mary-Ann van der Netten van Stigt - Sanders

FunctieBusiness Manager Zorg BedrijfStart People Medi Interim Bekijk profiel op LinkedIn
Mary-Ann van der Netten van Stigt – Sanders is Business Manager Zorg bij Start People Medi Interim, een specialty van USG People. Menselijk kapitaal vindt zij van grote waarde voor organisaties, ‘immers om organisaties succesvol te maken heb je goede mensen nodig.’ Hieraan een bijdrage leveren geeft haar veel energie.

Hot topic is de krappe arbeidsmarkt in de zorg. De omslag naar een kandidatenmarkt is al enige tijd daar. Toch is niet iedere zorgorganisatie hierop ingericht. Om organisaties van voldoende zorgprofessionals te voorzien werkt Mary-Ann samen met de Roxanne Lamet, de Growth Hacker van Medi Interim. Sinds de samenwerking met Roxanne wordt er op een andere manier invulling gegeven op marketingrecruitment. Het speelt in op technologische ontwikkelingen. En helpt Mary-Ann in deze krappe arbeidsmarkt beter in te spelen op de behoeftes van zowel opdrachtgevers als de zorgprofessionals.

Haar rugzak van 20 jaar ervaring in het HR-werkveld met voorafgaand een studie psychologie vormen een goede basis om samen met Roxanne Growth Hacking succesvol toe te passen binnen Start People Medi Interim.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.