Maud Creemers

FunctieEigenaar BedrijfCreemers Recruitment Bekijk profiel op LinkedIn

Waarom is Maud genomineerd?

Maud heeft ruim tien jaar ervaring in de juridische arbeidsmarkt, zij is gestart als consultant en later heeft zij bij een groot nationaal advocatenkantoor als Corporate Recruiter gewerkt. Dankzij haar jarenlange werkervaring in de juridische arbeidsmarkt heeft Maud een groot netwerk opgebouwd en verregaande kennis van zowel de kantoren waarvoor zij werkt als de doelgroep. Maud hecht heel veel waarde aan werkgeluk en heeft ook een opleiding tot werkgelukdeskundige afgerond. Zij werkt uitsluitend samen met kantoren waar werkgeluk is geïntegreerd in de bedrijfscultuur. Maud kent haar klanten door en door en dit werkt enorm prettig voor de kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan of kandidaten die gewoon eens willen sparren. Haar selectieve werkwijze maakt haar als recruiter zo onderscheidend.

Als je met haar samenwerkt dan zie je dat het haar energie geeft om de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten te creëren, haar doel is om een duurzame en plezierige arbeidsrelatie tot stand te brengen.

Haar doelgroep spreekt zij aan door zichzelf te onderscheiden met haar content op LinkedIn, haar content is inspirerend en verfrissend.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig