Melle Tuik

FunctieRecruitment, Arbeidsmarktcommunicatie, Employer Branding, Presenter, DJ & Radio Host BedrijfHoogheemraadschap van Rijnland Bekijk profiel op LinkedIn

Melle Tuik is sinds begin deze eeuw actief in de wereld van recruitment, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie, voornamelijk aan de corporate kant. Melle heeft zich in de loop der jaren toegelegd op zeer verschillende doelgroepen. Als Manager Recruitment & Employer Branding binnen TNT (Post, Express & Logistics, destijds de grootste particuliere werkgever van Nederland) hield hij zich bezig met stagiaires, graduates, (young) professionals en parttimers en later ook met mobiliteit. In dezelfde rol lag bij advocatenkantoor Baker & McKenzie zijn focus op advocaten, fiscalisten en notarissen, maar ook op staf en secretariaat op alle niveaus.

Door de jaren heen heeft Melle, vaak samen met externen, meerdere employer branding trajecten gedaan, werkenbij-sites opgezet, systemen ingericht en campagnes ontwikkeld. Zijn kracht is om binnen organisaties draagvlak te creëren, recruitment op de kaart te zetten en vervolgens het employer brand middels uitgekiende arbeidsmarktcommunicatie op creatieve wijze te ‘verkopen’. Hij houdt van het vak, omdat hier HR, Marketing en Communicatie samenkomen en hij zijn creativiteit, drang naar procesoptimalisatie en interesse in mensen kwijt kan. Daarnaast is Melle overigens ook gepassioneerd muziekliefhebber, radio host bij Omroep West en DJ.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig