Milou Verhoeks

FunctieSenior Corporate Recruiter and SourcingGeek BedrijfCooble Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Milou Verhoeks?

Afgestudeerd in de Criminologie en in het Recht en sinds haar 21e al ondernemer. Na deze interessante mix van achtergronden kwam Milou via een baan binnen de vakbonden en HR afdelingen ( vanuit het arbeidsrecht) terecht in de recruitment. Eerst vanuit de bureaukant (Brunel) en later vanuit de corporatekant (ASML, Stryker, VodafoneZiggo, Renewi).

Bij ASML richtte zij een speciale afdeling voor Sourcing op. Van strategie, implementatie van nieuwe systemen en tools tot aan het aannemen en opleiden van sourcingtalent. Steeds vaker werd haar duidelijk dat dit DE toekomst was voor recruitment. Haar extreme passie voor recruitment en sourcing en het feit dat zij een rasechte onderneemster is was voor Milou dé aanleiding om Cooble op te richten. Binnen Cooble is Milou verantwoordelijk voor het sourcing team (34 super sourcers sterk), zij weet als geen ander hoe deze te trainen en te begeleiden in deze krappe arbeidsmarkt. Cooble heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en is op het gebied van sourcing inmiddels de grootste speler in Nederland. Zo helpen zij onder andere de volgende bedrijven met sourcing: Transavia, Openbaar Ministerie, Friesland Campina, Action, Equans, Sogeti, Unica & Dienst Justitiële Inrichtingen.

Tijdens Werf& Live?

Milou verzorgt de breakout “Out of the Box Sourcing” – Sourcing, niet meer weg te denken. Toch doe je dit niet zomaar even. Sourcing in tijden van krapte. Hoe doe je dat op een out of the manier.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor Werf& live en volg de sessie van Milou

Koop jouw ticket

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS