Milou Verhoeks

FunctiePartner & SourcingGEEK Bedrijf Het Sourcing Loket & Cooble Bekijk profiel op LinkedIn

Afgestudeerd in de Criminologie en in het Recht en sinds haar 21e al ondernemer. Na deze interessante mix van achtergronden kwam Milou via een baan binnen de vakbonden en HR afdelingen ( vanuit het arbeidsrecht) terecht in de recruitment. Eerst vanuit de bureaukant (Brunel) en later vanuit de corporatekant (ASML, Stryker, VodafoneZiggo, Renewi).

Bij ASML richtte zij een speciale afdeling voor Sourcing op. Van strategie, implementatie van nieuwe systemen en tools tot aan het aannemen en opleiden van sourcingtalent. Steeds vaker werd haar duidelijk dat dit DE toekomst was voor recruitment. Haar extreme passie voor recruitment en sourcing en het feit dat zij een rasechte onderneemster is was voor Milou dé aanleiding om Cooble en later ook Het Sourcingl Loket op te richten. Cooble is bedoeld voor de corporates waar Het Sourcing Loket vooral is gericht op bureaurecruiters. Dit is overigens ontstaan vanuit de vraag vanuit bureaurecruiters. Er kwamen steeds meer telefoontjes van headhunters, zzp’ers en kleine bureau’s die ook de sourcing via Milou wilden inzetten, vandaar hier een mooi speciaal label voor.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.