Monique Moos

BedrijfDaaf Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Monique Moos?

“Ik ben Monique, 45 jaar, heb een leuke tweelingzus en woon in Oostzaan samen met mijn man Jasper, zoontje van 2 Thomas en Bella, onze teckel. 

Bij The Employment Group heb ik 7,5 jaar de rol van CFO vervuld. TEG is een detacheerder van vakmensen en professionals in de Bouw en Techniek en heeft 4 labels: Koen, Voort, Faber en Cottus. TEG is onderdeel van Private Equity Egeria en heeft een buy and build strategie. In de afgelopen jaren heb ik verschillende overnames en integraties mogen doen. Ook heb ik op (commercieel) vlak mee kunnen bouwen aan de autonome groei. 

Voor The Employment Group was ik CFO van Detron en daarvoor ben ik in financiële en commerciële verantwoordelijk geweest in de media. Ook daar heb ik een hele leuke tijd gehad, samen veel moois mogen creëren en veel geleerd. 

De rode draad is ondernemend bezig zijn en helpen met het bouwen en creëren van kansen. Dat doe je altijd samen en niets is leuker dan samen doelen halen. 

Door de komst van Thomas durf ik mijn hart nog meer te volgen. Hij is heel bijzonder van zichzelf en ook op een bijzondere manier op de wereld gekomen via eiceldonatie. In die zin is hij ook gecreëerd door samen te werken met de geweldige artsen die me hebben geholpen, een vrouw uit Valencia die onbekend is voor ons, de techniek en onze wil. Als ik hem in de ogen kijk zie ik zoveel levensenergie en dat gaf mij de juiste spiegel om nog meer mijn hart en dromen te volgen. Dat is tegelijkertijd iets wat ik hem wil teruggeven dat hij dat ook doet zo jong of oud hij ook is. 

Daaf is het geworden. Ik kan met Mick en Jeroen een prachtig bedrijf bouwen waar wij zelf in geloven. We geven elkaar energie, zetten elkaar in onze kracht en hebben vergelijkbare waarden en normen. Wat mij betreft de formule voor plezier, werkgeluk voor onszelf en de collega’s om ons heen. Wat we voor onszelf willen, gunnen we de ander ook. En wat is er mooier dan om dat in arbeidsbemiddeling te doen: mensen helpen aan een mooie baan.” 

 

Tijdens Bureaurecruitment Live?

Monique schuift samen met Paul Bettonviel van Velde aan aan de tafel bij Wim Davidse om te praten over Recruitment nieuwe stijl: vinden boeien BINDEN”

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS