Nicol Tadema

Functiespreker | trainer | auteur BedrijfScoren met woorden Bekijk profiel op LinkedIn

Nicol is de expert als het gaat beïnvloeding met taal en ook nog eens gespecialiseerd in vacatureteksten. Dat laatste is geen toeval: de vacaturetekst is het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie én een uniek wervingsinstrument waar beïnvloeding veel waarde toevoegt.

Ook is Nicol de auteur van 3 boeken waaronder Werven met woorden en Tekst werkt, waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In maart verscheen haar vierde boek over het beïnvloeden met taal: ‘De 7 magische woorden, waarmee jij jouw resultaten kan beïnvloeden’.

Is er meer? Jazeker! Nicol is de oprichter van Voor Tekst; het grootste bureau van Nederland met 100% specialisatie in teksten voor de arbeidsmarkt. Ook is zij co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. En Nicol deelt als zelfstandig spreker en trainer haar kennis met anderen over converterende communicatie waaronder vacatureteksten.

Nicol op het festival

Nicol verzorgt de sessie ‘Meer resultaat met magische woorden’ – ronde 3 (15:15-16:00) in zaal 11

Tijdens de sessie goochelt beïnvloedings- en vacaturetekstspecialist Nicol Tadema met de magische woorden binnen arbeidsmarktcommunicatie.

Zeker in deze arbeidsmarkt is het nogal een uitdaging om de beste mensen in beweging te krijgen. Maar wat als jij gaat goochelen met woorden? Grote kans dat jouw sollicitaties toenemen? Het aantal inschrijvingen voor jouw jobalert stijgen. En dat jij sneller een akkoord krijgt op een arbeidsvoorwaarden- en/óf kandidaatvoorstel. Laat die magie maar beginnen….

Na deze sessie kijk jij nooit meer hetzelfde naar taal. Nicol onthult de trucs om alledaagse woorden slim in te zetten zodat jij meer resultaat boekt. En wil je ontdekken hoe je met 1 leesteken het salaris verhoogt in het brein van jouw sollicitant? Ook dan wil je deze sessie niet missen!

Na deze sessie weet je:

– hoe jij meer resultaat kan realiseren door slimmer te communiceren.
– wat de kracht van taal is en hoe je die benut.
– dat je niet alles moet willen snappen om impact te maken.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig