Nils Vos (genomineerde Bur Rec)

BedrijfKeser Bekijk profiel op LinkedIn

Wat is de motivatie voor de nominatie van Nils?

Nils is een multitalent op recruitment gebied. Hij snapt het spelletje en loopt voorop in de ontwikkelingen. Hij is een recruitment marketeer, een netwerker, out of the box denker, een personal branding specialist, een échte bemiddelaar die klant en kandidaat op een integere manier bij elkaar weet te brengen (niet voor niets wordt hij regelmatig verrast door een presentje van een tevreden kandidaat).
Een goede bureau recruiter beseft dat hij als intermediair een bemiddelende rol heeft, die niet voor de quick win gaat, maar voor de lange termijn oplossing. Nils begrijpt dit als geen ander en zal daarom altijd zijn persoonlijke belang (het scoren) onderschikt maken aan het belang van klant en kandidaat. Hij weet namelijk door die opstelling dat het op de lange termijn zijn vruchten af zal werpen.
Als kers op de kaart is het mooi om te zien dat Nils geniet van creatief matchen. Wanneer hij merkt dat een opdrachtgever een voorkeur heeft voor een bepaald type kandidaat, zal Nils altijd de minder conventionele oplossing aandragen. Of wanneer een opdrachtgever een verzoek indient welke (onbewust) riekt naar discriminatie (bijvoorbeeld op basis van leeftijd) zal Nils de opdrachtgever er van overtuigen dat juist een andere zienswijze succesvol kan zijn, met een bemiddeling als optimaal resultaat.

Nils ontving ook een tweede nominatie:

Nils is een creatieve, oprecht geïnteresseerde recruiter die de tijd neemt voor een kandidaat, écht kan luisteren, een match weet te maken waarvan kandidaat en opdrachtgever versteld staan. Hij bemiddeld kandidaten niet alleen op basis van ervaring maar juist op basis van hun talenten. Hierdoor kunnen kandidaten zich ontwikkelen en groeien bij hun nieuwe werkgever. Daarnaast is Nils een fantastische collega, altijd geïnteresseerd hoe het met je gaat, en weet hij de funfactor binnen de organisatie aan te zwengelen. Hij is niet voor niets de borrelleider van de KeserBar. Wat mij betreft verdiend hij een plek in de finale.

Nils voegt daar zelf nog graag aan toe:

”Als Recruitment Consultant bij Keser krijg ik de vrijheid om mijn creativiteit te combineren met het veelzijdige werk dat ik doe. Samen met een fantastisch team gaan wij voor de beste keuze voor een kandidaat. Geen quick win maar echt kijkend naar de behoefte van opdrachtgever en kandidaat. Daarnaast houd ik me veel bezig met het opbouwen en onderhouden van een netwerk. Ook Personal Branding is iets waar ik me interesseer en veel mee bezig ben. Daarbij coach ik ons team maar ook met andere vraagstukken kunnen ze bij mij terecht. Deze nominatie betekent veel voor me. Graag vertel ik jullie nog veel meer over hoe mijn werk als bureaurecruiter eruit ziet. Tot 8 maart?!’

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS