Patrick Szigeti

Functie Recruitment Expert/Specialist BedrijfHeadFirst Group Bekijk profiel op LinkedIn

Wat is de motivatie voor de nominatie?

 

Met genoegen nomineer ik Patrick Szigeti van HeadFirst Group voor de bureaurecruiter award. Patrick straalt als een waardevolle ster binnen de HeadFirst Group, waar hij afgelopen jaar een uitzonderlijke rol vervulde en nog steeds een cruciale bijdrage levert aan de groei en ontwikkeling van de recruiters binnen de labels HeadFirst, Between, Myler, FastFlex en Source.

In een organisatie die zich snel ontwikkelt, blijft Patrick een dynamische kracht die ervoor zorgt dat het recruitment team niet alleen bijblijft, maar ook gedijt in het snelle tempo van verandering. Zijn inspirerende en motiverende mentorrol binnen het team is ronduit bewonderenswaardig. Met de gulheid waarmee hij zijn kennis en ervaring deelt, heeft Patrick een onschatbare rol gespeeld in de persoonlijke en professionele groei van de recruiters. Dit heeft geresulteert in een promotie van meer dan 33% van het team in 2023, van junior naar medior, of van medior naar senior recruiter.

Patrick’s betrokkenheid bij het team overstijgt het gebruikelijke mentorschap. Door middel van doordachte coachingsessies, gerichte trainingen en zijn rol als onmisbare vraagbaak voor het team, brengt hij de essentiële principes van het ITrecruitmentvak over. Zijn kennis van IT-profielen, het leverancierslandschap, wet- en regelgeving, Boolean search, dataanalyse, aanbestedingen/proeven van bekwaamheid en meer, vormt de solide basis van kennis waarop het team gedijt.

Patrick gaat verder dan enkel overdragen van kennis; hij betrekt zijn recruiters actief bij projecten en opdrachten, waardoor ze waardevolle praktijkervaring opdoen. Zijn betrokkenheid reikt zelfs tot het opzetten van het opleidingsprogramma binnen recruitment bij HeadFirst Group (in samenwerking met de learning&development specialist), waar zijn inbreng van onschatbare waarde is.

Zijn expertise en gebruikerskennis vormen onder andere ook de drijvende kracht achter alle innovaties binnen HeadFirst Group, en zijn doortastende opvolging zorgt ervoor dat het hele team deze innovaties met open armen ontvangt.

Kortom, Patrick Szigeti is een onmisbare schakel in de bloeiende successen van HeadFirst Group. Zijn bijdrage verdient niet alleen erkenning, maar ook de hoogste onderscheiding in de vorm van de bureaurecruiter award!

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig