Richard Kemper (dagvoorzitter)

FunctieVan Reclameman tot Cabaretier BedrijfVeldhuis & Kemper Bekijk profiel op LinkedIn

Richard Kemper is voor het grote publiek vooral bekend als de helft van het cabaretduo Veldhuis & Kemper. Doorgebroken met de monsterhit ‘Ik wou dat ik jou was’ maakten ze een reeks cabaretprogramma’s waarmee het duo al jarenlang langs uitverkochte schouwburgen toert.

Wat minder mensen weten is dat Richard voor zijn cabaretcarrière directeur was van een internationaal reclamebureau in Amsterdam. Sterker nog, vlak voor zijn overstap naar het theater werd hij nog genomineerd voor ‘Reclameman van het Jaar’. Volgens Kemper hoog tijd om wat anders te gaan doen, het theater! Die overstap leverde hem verfrissende inzichten op over keuzes maken, creativiteit en ondernemerschap. En wat blijkt? Reclameland en theatercoulissen hebben meer gemeen dan je zou denken.

In vogelvlucht vertelt Kemper hoe zijn reclameachtergrond hem nog dagelijks inspireert bij het maken van creatieve- en ondernemerskeuzes. En hoe u van die paar simpele basisregels in uw eigen praktijk als ondernemer en marketeer kan profiteren.

Dat Kemper zichzelf daarbij niet spaart levert een aantal hilarische anekdotes op. Gewapend met jaren podiumervaring en een schat aan reclamefilmpjes uit zijn geheime archief, staat Kemper garant voor Leren én Lachen. Of andersom, dat mag u zelf weten.

Fotograaf: Anne van Zantwijk

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS