Roel Dolkemade

FunctieAlgemeen Directeur BedrijfPRO HRM Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Roel Dolkemade?

Roel Dolkemade is Algemeen Directeur van PRO HRM. Bij PRO HRM wordt met een bevlogen team gewerkt aan een heldere missie: uitzend- en detacheringsbureaus sneller en kwalitatiever laten groeien door middel van een full-service backofficedienstverlening.

Roel heeft een brede basis gelegd als consultant op het gebied van HRM, arbeids- en belastingrecht bij onder andere EY en PwC. Vervolgens heeft hij bij PRO HRM deze kennis en ervaring ingezet om ‘hands on’ de propositie en dienstverlening te optimaliseren en verder uit te bouwen. In de afgelopen jaren behoorde PRO HRM als FD Gazelle meermaals tot de snelst groeiende (flex)bedrijven van Nederland.

Als Algemeen Directeur is Roel verantwoordelijk voor de strategische en commerciële koers van PRO HRM. Hij ziet het als zijn kerntaak om de klantbehoefte en (flex)marktontwikkelingen op te halen en deze te vertalen naar (groei)kansen en (systeem)oplossingen voor intermediairs.

Tijdens Werf& Bureaurecruitment Live?

Roel schuift samen met Lieke van Loon van Werken in de Kempen aan tafel bij dagvoorzitter Wim Davidse. Zij gaan in gesprek over “Sterker recruiten met de synergie van High Touch en High Tech”. Hij geeft zijn visie over hoe outsourcing, geïntegreerde processen en slimme systeemoplossingen van meerwaarde zijn bij de core business van recruiters, uitzenders en detacheerders: het realiseren van de ideale match.

 

 

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig