Roxanne Lamet

FunctieGrowth Hacker BedrijfStart People Medi Interim Bekijk profiel op LinkedIn
Roxanne Lamet is Growth Hacker bij Start People Medi Interim (onderdeel van USG People). Growth Hacking is dé innovatieve vorm van marketingrecruitment. Een Growth Hacker zoekt continu naar de meest effectieve manier om de juiste zorgprofessionals te vinden en zo groei binnen de organisatie te realiseren. Dit doet zij door te experimenteren (bijvoorbeeld met A/B testen), data-analyses en verschillende, met name digitale, marketingtools (o.a. social advertising, SEA, SEO en e-mailmarketing) in te zetten om een ideale kandidaat- en klantbeleving te realiseren.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.