Sandhna Chintoe

FunctieManaging Director International BedrijfCammio | Video Recruitment Experts Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Sandhna Chintoe?

Sandhna is sinds 4 jaar Client Success Manager bij Cammio. Sinds februari 2021 is zij tevens Managing Director International. Sandhna is zeer ervaren Client Success Manager, een verbinder tussen klant en tech. Zij is een echte, oplossingsgerichte relatiebouwer.

Tijdens Werf& Live 2021

Samen met Babet Sloesen, corporate recruiter bij Janshen-Hahnraths verzorgt Sandhna de breakout sessie BREAK-FREE van oude recruitment gewoontes bij Janshen-Hahnraths”.

Het afgelopen jaar stond voor de recruitment afdeling van Janshen-Hahnraths in het teken van een volledige digitale transformatie. Het was hoogste tijd om het zinnetje “zo doen we dat hier altijd” voor goed te verbannen en de volledige recruitment tech stack te vernieuwen. Onder andere met de inzet van video interviews en een nieuw ATS ontstond er meer betrokkenheid vanuit de organisatie bij het recruitment proces en een inclusieve candidate experience. In deze BREAK-FREE sessie delen Babet Sloesen, corporate recruiter bij Janshen-Hahnraths, en Sandhna Chintoe, Managing Director en Head of Client Success bij Cammio, learnings en best practices en kom je erachter hoe de inzet van meer technologie juist voor een persoonlijker wervingsproces heeft gezorgd.

 

Nieuwsgierig? Schijf je in voor Werf& Live 2021 en volg de sessie van Sandhna en Babet.

Meld je aan voor Werf& Live 2021

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS