Sara Cauwenbergh

FunctieRecruitment Evangelist/ Employer Insights BedrijfIndeed Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Sara Cauwenbergh?

Voordat Sara als Recruitment Evangelist bij Indeed aan de slag ging verdiepte ze zich in search engines zoals Google & Bing en social media algoritmes zoals Facebook. Ze trainde & coachte zowel bedrijven als interne werknemers op hun digitale kennis en de inzet van de juiste marketing mix.

Tegenwoordig analyseert Sara data van de zoekmachine Indeed. Ze helpt hiermee werkgevers hun zoektocht naar de juiste kandidaten te vergemakkelijken door hen mee te nemen in de inzichten van online job search.

Waarover spreekt Sara tijdens het Werf& seminar Diversiteit en Inclusiviteit?

Sara verzorgt de breakout: “Herken en overwin onbewuste vooroordelen”  We willen allemaal uitzonderlijk getalenteerde mensen aannemen. In een ideale wereld zou iedereen dezelfde kansen krijgen op basis van zijn vaardigheden, ervaring en interesses. Woon onze sessie bij en leer hoe je onbewuste vooroordelen kunt herkennen en overwinnen, zodat je talent consistent en eerlijk kunt beoordelen. Tijdens deze sessie gaat zij in op het maken van moeilijke beslissingen in het recruitmentproces.
Eerste indrukken, stereotypen, uiterlijkheden en willekeurige inbreng kunnen elke fase van het recruitmentproces negatief beïnvloeden. Leer hoe je onbewuste vooroordelen kunt herkennen en overwinnen.

Meld je aan voor het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit om te leren van Sara.

Inschrijven

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS