Stéphanie Berris

FunctieHearthunter BedrijfEnergieQ Bekijk profiel op LinkedIn

Stéphanie weet als hearthunter (bijna) 100% van alle opdrachten succesvol in te vullen. Met haar enorme drive, vasthoudendheid, creativiteit en tomeloze energie is ze uitmuntend in haar vak. Ze verdiept zich altijd persoonlijk in de klantorganisatie en cultuur van haar bedrijf, spreekt zelf met de mensen op de afdeling zodat ze vanuit het door haarzelf verkregen beeld de juiste persoon kan vinden voor haar klant. Hiervoor post ze inspirerende vacature-omschrijvingen, altijd net wat anders dan anders, waardoor ze eruit springt en op een positieve wijze de aandacht trekt. Via de socials is ze actief en blijft ze in beeld met leuke filmpjes (vaak van vacatures) en/of posts over haar vak. Voor het team is ze met al haar kennis, passie en enorme betrokkenheid als succesvol senior recruiter HET voorbeeld hoe het kan. De combinatie van Stephanie haar rol als senior hearthunter/recruiter , loopbaancoach en re-integratiecoach maakt haar uniek. Om dit vak goed te kunnen doen moet je van mensen houden en dat maakt ze dagelijks zichtbaar in de praktijk. Met haar inzet maakt ze impact in het leven van mensen en dat is waar het omgaat. Stéphanie heeft niet voor niets de titel Bureaurecruiter 2023 in de wacht gesleept. 

Stéphanie op het Festival

Stéphanie verzorgt de sessie ‘Head- of hearthunter: wat vraagt recruitment van jou?’  ronde 1 (13.00-13.45) in zaal 19.

De meeste recruitmentinformatie gaat over wat jij als recruiter moet dóén (of juist laten) om de juiste match te maken en succesvol te zijn in je vak. Het nieuwste ATS, de juiste prompts in ChatGPT, systemen voor de analyse van je data… allemaal tips & tricks die weliswaar kunnen helpen. Volgens Stéphanie vormen ze echter niet de kern van het recruitmentvak. In deze sessie vertelt ze je graag over wat je volgens haar vooral moet meebrengen om een goede recruiter te zijn. Ze is niet bang om open deuren in te trappen wanneer die in de praktijk te vaak slechts op een kier blijken te staan. Spoiler alert: om een goede recruiter te zijn (of worden) is er eigenlijk maar één ding dat je echt moet DOEN.

Volg deze sessie vooral als je jong of relatief nieuw bent in het recruitmentvak, maar ook als je tussen al het online en offline recruitmentgeweld soms het gevoel hebt dat jij ‘maar wat doet’. Voor iedereen die de focus graag even teruglegt van overtuigen naar verbinden.

Na deze sessie weet je:

  • welke karaktereigenschappen goed recruitment ondersteunen
  • welke rol werkgevers/bureaus kunnen spelen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun recruitment
  • wat het enige is dat je kunt dóén om nóg beter te zijn in je vak

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig