Steven Gudde

FunctieDirecteur Arbeidsmarkt BedrijfOlympia Uitzendbureau Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Steven Gudde?

Steven Gudde studeerde in 1995 af aan de Technische Universiteit Delft als systeemkundige op de invloed van personeel op het succes van processen en systemen. Daarna volgden nog bedrijfskundige opleidingen bij Tias-Nimbas en de Nyenrode Business Universiteit.

De mens, de arbeidsrelatie, waarden en organisatiecultuur als succesfactor voor processen en organisaties zijn dominant in zijn professionele loopbaan. Deze verliep via Brunel, Yacht, PwC, IBM en Randstad naar Olympia. Binnen Olympia is Steven op het ogenblik verantwoordelijk voor de afdeling Bidmanagement en Business Development.

Naast zijn werk bij Olympia is en was Steven publicist en columnist bij onder andere Flexnieuws en Flexmarkt. Hij werk(te) mee aan verschillende onderzoeken, boeken en publicaties op het gebied van arbeidsmarkt, organisatiecultuur en de arbeidsrelatie. Daarnaast is Steven veelgevraagd spreker en docent op de Hogeschool van Amsterdam en gast docent op verschillende andere instituten.

Zijn persoonlijke ambitie is om mensen ‘om een hoekje te laten denken’. Of in zijn eigen woorden. “als je de logica van je denken en doen niet ter discussie durft te stellen, kom je nooit in beweging. En dat hoeven lang niet altijd grote stappen te zijn. Ook een kleine levert al een heel ander uitzicht.”

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS