Steven Gudde

FunctieDirecteur Arbeidsmarkt BedrijfOlympia Uitzendbureau Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Steven Gudde?

Steven Gudde studeerde in 1995 af aan de Technische Universiteit Delft als systeemkundige op de invloed van personeel op het succes van processen en systemen. Daarna volgden nog bedrijfskundige opleidingen bij Tias-Nimbas en de Nyenrode Business Universiteit.

De mens, de arbeidsrelatie, waarden en organisatiecultuur als succesfactor voor processen en organisaties zijn dominant in zijn professionele loopbaan. Deze verliep via Brunel, Yacht, PwC, IBM en Randstad naar Olympia. Binnen Olympia is Steven op het ogenblik verantwoordelijk voor de afdeling Bidmanagement en Business Development.

Naast zijn werk bij Olympia is en was Steven publicist en columnist bij onder andere Flexnieuws en Flexmarkt. Hij werk(te) mee aan verschillende onderzoeken, boeken en publicaties op het gebied van arbeidsmarkt, organisatiecultuur en de arbeidsrelatie. Daarnaast is Steven veelgevraagd spreker en docent op de Hogeschool van Amsterdam en gast docent op verschillende andere instituten.

Zijn persoonlijke ambitie is om mensen ‘om een hoekje te laten denken’. Of in zijn eigen woorden. “als je de logica van je denken en doen niet ter discussie durft te stellen, kom je nooit in beweging. En dat hoeven lang niet altijd grote stappen te zijn. Ook een kleine levert al een heel ander uitzicht.”

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig