StepStone Solutions neemt MrTed over

Redactie Op 03 augustus 2010 Gem. leestijd 2 min1345x gelezen
Deel dit artikel:

MrTed, leverancier van on-demand Talent Acquisition Solutions, heeft 2 augustus aangekondigd dat het wordt overgenomen door StepStone Solutions. Met meer dan 1.500 organisaties in 40 landen is StepStone Solutions wereldwijd marktleider in talentmanagementoplossingen, waaronder recruitmentsystemen.

“Daar de markt voor recruitmentsystemen consolideert, is de integratie van MrTed in StepStone Solutions positief voor klanten van beide organisaties. Hiermee wordt een krachtige softwarebedrijf gecreëerd met klanten over de hele wereld, een onovertroffen product en grote financiële kracht”, aldus Jerome Ternynck, CEO en mede-oprichter van MrTed. “Ons doel is om ervoor te zorgen dat de integratie van MrTed in StepStone Solutions alleen maar positieve resultaten voor onze klanten en medewerkers heeft, en ik ben persoonlijk blij met mijn adviserende rol die ik bij StepStone Solutions ga vervullen.”

Deze overname is onderdeel van StepStone Solutions strategie om de groei voort te zetten als een wereldleider in de markt van talent management. “Voor onze klanten en medewerkers is dit een spannende ontwikkeling. De krachtenbundeling van beide bedrijven zal zorgen voor een toename aan ervaring en middelen. Business managers kunnen deze direct inzetten voor de communicatie met HR-collega’s en de talenten in hun database, wat weer resulteert in extra toegevoegde waarde voor hun organisatie”, aldus Matthew Parker, CEO bij StepStone Solutions. “Door deze overname ontstaat een sterke speler, die nog beter kan voldoen aan de behoeften aan een wereldwijd bereik, financiële kracht en een uitgebreid productportfolio. Na onze recente management buy out, die is gedaan in samenwerking met HgCapital, is dit een belangrijke mijlpaal in onze ambitieuze plannen voor de verdere groei en ontwikkeling van StepStone Solutions.”

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency