StepStone Solutions neemt MrTed over

Redactie Op 03 augustus 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1354x gelezen
Deel dit artikel:

MrTed, leverancier van on-demand Talent Acquisition Solutions, heeft 2 augustus aangekondigd dat het wordt overgenomen door StepStone Solutions. Met meer dan 1.500 organisaties in 40 landen is StepStone Solutions wereldwijd marktleider in talentmanagementoplossingen, waaronder recruitmentsystemen.

“Daar de markt voor recruitmentsystemen consolideert, is de integratie van MrTed in StepStone Solutions positief voor klanten van beide organisaties. Hiermee wordt een krachtige softwarebedrijf gecreëerd met klanten over de hele wereld, een onovertroffen product en grote financiële kracht”, aldus Jerome Ternynck, CEO en mede-oprichter van MrTed. “Ons doel is om ervoor te zorgen dat de integratie van MrTed in StepStone Solutions alleen maar positieve resultaten voor onze klanten en medewerkers heeft, en ik ben persoonlijk blij met mijn adviserende rol die ik bij StepStone Solutions ga vervullen.”

Deze overname is onderdeel van StepStone Solutions strategie om de groei voort te zetten als een wereldleider in de markt van talent management. “Voor onze klanten en medewerkers is dit een spannende ontwikkeling. De krachtenbundeling van beide bedrijven zal zorgen voor een toename aan ervaring en middelen. Business managers kunnen deze direct inzetten voor de communicatie met HR-collega’s en de talenten in hun database, wat weer resulteert in extra toegevoegde waarde voor hun organisatie”, aldus Matthew Parker, CEO bij StepStone Solutions. “Door deze overname ontstaat een sterke speler, die nog beter kan voldoen aan de behoeften aan een wereldwijd bereik, financiële kracht en een uitgebreid productportfolio. Na onze recente management buy out, die is gedaan in samenwerking met HgCapital, is dit een belangrijke mijlpaal in onze ambitieuze plannen voor de verdere groei en ontwikkeling van StepStone Solutions.”

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners