Tot 1 oktober nog early bird Recruitment Tech Event 2017 [adv]

Anja van Kemenade Op 25 september 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 356x gelezen
Deel dit artikel:
Tot 1 oktober nog early bird Recruitment Tech Event 2017 [adv]

Wie alles wil weten over de laatste technologie op recruitmentgebied, moet donderdag 23 november in zijn agenda vrijhouden.

Op die dag vindt namelijk de derde editie plaats van hét evenement over de effectieve inzet van recruitment tooling om de wervingsdoelen te bereiken: het Recruitment Tech Event. Tot 1 oktober profiteer je nog van het early bird-tarief.

3 keynotes, 24 breakouts en veel demo’s

Het programma bevat naast een plenaire opening en afsluiting met 3 keynotes (van onder meer Hung Lee en Ben van der Burg) ook de uitreiking van de Recruitment Tech Awards van 2017. Bovendien kun je in 3 breakout-rondes je eigen programma samenstellen. Je hebt hierbij keuze uit 8 breakouts per ronde. De breakouts bestaan met name uit cases waarin werkgevers en bureaus hun ervaringen delen over de recruitmenttechnologie die zij gebruiken. En wat de resultaten daarvan zijn.

Profiteer van het very early bird-tarief

Als je je aanmeldt vóór 1 oktober 2017 profiteer je van 50 euro korting. Als je nu al weet dat je erbij wilt zijn, wacht dan dus niet te lang met aanmelden. Ook belangrijk om gegarandeerd een plek te hebben, want de afgelopen edities waren steeds 2 weken van tevoren uitverkocht.

Company Ticket: 25% korting

Net als vorig jaar kun je ook met je hele (recruitment)team naar het Recruitment Tech Event. Dat is handig omdat in de breakouts per ronde keuze is uit maar liefst 8 sessies. Met hoe meer collega’s je gaat, hoe minder je hoeft te missen. Met 4 of meer deelnemers (maximaal 8) krijg je tot 1 november 25 procent korting. Deelnemers moeten dan in 1 keer worden aangemeld met kortingscode X3128 C6EE D949 C426. Bij 4 of meer deelnemers wordt de korting automatisch toegepast.

Lees ook:

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners