Uber is super adaptief met vacatures

Bas van de Haterd Op 14 augustus 2014
Gem. leestijd 2 min 87x gelezen
Deel dit artikel:

10152674_784569428234410_1763644125_nDinsdag schreef ik over Uber. Een advertentie waarin men nieuwe chauffeurs zocht, die verder tot een zoektocht leidde m.b.t. die chauffeurs. Waar moest ik me aanmelden? Wat nu? Een zoektocht die je niet zou willen volgens mij.

Woensdag kreeg ik een mail. Met dank voor mijn artikel en dat men wat had aangepast in de flow. En dat ik een klein kado’tje had in mijn account. Nou, ik heb ineens 100 euro Uber tegoed gekregen, dus ik ben Uber tevreden daarmee zeg maar. En inderdaad, men heeft aanpassingen gedaan.

Zo ga je dus om met artikelen en ‘kritiek’ op social media in mijn optiek. Keurig van Uber. De aanpassingen?

Facebook

Schermafbeelding 2014-08-14 om 13.01.22Het is lastig om een goede landingspagina op Facebook te maken, want je wilt geen twee pagina’s. Je nieuwe chauffeurs moeten toch ook op de normale pagina binnen komen. De oplossing?  Ze hebben gewoon in de ‘about’ meteen een link opgenomen. Dat is heel eenvoudig, snel en simpel. Goed gedaan van Uber.

De rest heeft men helaas nog niet aan weten te passen. De link partner.uber.com werkt nog niet (als je de s vergeet). Een handige 404 pagina maken is natuurlijk meer werk, dus ik hoop dat die nog komt. Ook de site zelf heeft geen aanpassingen. Ik vrees dat die uit Amerika moeten komen en dat kan even duren.

Toch moet ik zeggen dat Uber op deze manier laat zien dat ze (gedeeltelijk) super snel kunnen handelen en op een perfect manier om gaan met online suggesties en kritiek. Goed adaptief gehandeld.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners