Jouw case voor de Werf& Awards nog niet ingezonden? Je krijgt een beetje uitstel!

Er zijn alweer een boel mooie cases binnen voor de Werf& Awards 2022. Wil je ook nog meedingen om de prijzen? Je krijgt uitstel tot woensdag 23 maart om 17.00. Een mooie kans om jouw prestaties in het zonnetje te zetten!

Peter Boerman Op 18 maart 2022
Gem. leestijd 2 min 398x gelezen
Deel dit artikel:
Jouw case voor de Werf& Awards nog niet ingezonden? Je krijgt een beetje uitstel!

De Werf& Awards zijn jaarlijkse prijzen voor cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (in bijvoorbeeld werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie, uitzenders of detacheerders) in de breedste zin van het woord.

We hebben besloten om toe te geven aan de verzoeken om uitstel, tot 23 maart.

Wij krijgen veel vragen over een het verlenen van uitstel op de inzendtermijn. Wij hebben besloten om toe te geven aan deze verzoeken. De deadline die stond op vrijdag 18 maart om 17.00 hebben we daarom verschoven naar woensdag 23 maart, 17.00 uur. Als je tot de genomineerden behoort, ontvang je daar op 7 april bericht over. Vervolgens starten de publieksstemmen en mag jij jouw case 14 april  in Rotterdam presenteren voor de vakjury.

Er zijn al mooie inzendingen

Een flink aantal mooie cases is al ingezonden. Wat denk je bijvoorbeeld van: Banen Bingo van Unigarant Verzekeringen,  de bijzondere werving van ICT’ers, van Kentalis waarbij in gebarentaal de wervende boodschap ‘wordt vertelt’. Of wat dacht je van het Welkomstpakket voor een warm welkom bij PostNL?

En dan hebben we bijvoorbeeld ook nog de Global EVP uitrol en localization op de nieuwe global career site van Danone en de werving zonder CV van Welkoop voor de werving van schaarse orderpickers. Happy Horizon speelt in op de trend dat (young) professionals vaker naar een cultural match zoeken en zet daarvoor De SwipeGame in.

 

Al een mooie mix aan inzendingen dus. Maar daar kan ook zeker nog meer moois bij!

Zien we jouw case straks ook op ons platform?a

Wil jij ook kans maken op een Werf& Award? Stuur dan uiterlijk 23 maart 2020 voor 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Werf& Awards.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners