Met Werf& gratis naar feestje van #TruXL

Peter Boerman Op 15 november 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1715x gelezen
Deel dit artikel:
Met Werf& gratis naar feestje van #TruXL

Voor Recruiters, HR professionals en enthousiastelingen wordt donderdag 21 november #TruXL georganiseerd. #TruXL is een uitgebreide versie van de #Tru aangevuld met een geweldig feest. Met DJ Fajah Lourens, bekend van tv en als DJ in binnen- en buitenland, DJ ClassiXs en natuurlijk Chiel Kronenburg (de beste DJrecruiter van Nederland) gaat per definitie het dak eraf! 

Gratis ticket voor Werf& lezers

Wil je er ook bij zijn, bestel dan snel je kaarten. De promotional code “Werf” geeft recht op een gratis ticket voor het feest. En kom lekker vroeg, want de eerste 200 aanwezigen krijgen een gratis drankje! En wil je ook nog een prijs winnen? Ga dan naar Facebook en breng je stem uit op op de Ultieme Werkhit van 2013. Rob van Elburg reikt een prijs uit aan drie toppers hun stem hebben uitgebracht.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners