Werf& verandert redactionele formule

Redactie Op 01 maart 2010 Gem. leestijd 2 min2614x gelezen
Deel dit artikel:

Werf& verandert redactionele formuleUit het Werf&-lezersonderzoek van februari 2010 bleek duidelijk dat de lezers van het blad zeer betrokken zijn bij de inhoud. Sterker nog; zij willen daar graag een actieve rol in spelen. In het derde  jaar dat Werf& bestaat, is daarom besloten om de redactionele formule te veranderen.

Reader Generated Content

Zowel Werf& in print als de website zullen vanaf nu actief met behulp van de lezers/bezoekers worden gemaakt. Voor professionals, door professionals dus. Verslag doen van een evenement? Een checklist bedacht? Wij nodigen je uit om suggesties voor inhoudelijke bijdragen, campagnes, nieuws, nieuwe websites e.d. in te sturen. Ook als je bijvoorbeeld foto’s wilt maken die we in het nummer kunnen gebruiken, is daar de ruimte voor. Laat het ons weten via redactie@werf-en.nl.

Kwaliteit, onafhankelijkheid en objectiviteit gewaarborgd

Om de kwaliteit te blijven waarborgen is gekozen voor een vaste eindredacteur: Peter Boerman. Daarnaast zal elk nummer gemaakt worden onder leiding van een gasthoofdredacteur. Voor Werf& 09 is dat Annemarie Stel, eigenaar van Wervingsvisie.nl en o.a. auteur van het boek Ploegen, zaaien en binnenhalen, een praktische gids voor arbeidsmarktcommunicatie en personeelswerving.

Doe mee!

De thematiek van Werf& 09 wordt: back to basic(s). We gaan het hebben over de roots van arbeidsmarktcommunicatie. De ontwikkelingen – vooral op het gebied van media – gaan soms zo snel, dat het niet altijd makkelijk is om door de bomen het bos te blijven zien. Wat zijn de uitgangspunten van het vak?  Wat is belangrijk, waar moet je aan denken? Wat is er nodig om een echt effectieve en succesvolle campagne te ontwikkelen?

Heb je daar een mening over? En heb je altijd al een stuk willen schrijven voor Werf&? Wij kijken uit naar jouw suggesties en bijdragen, zodat we van de volgende Werf& een succes kunnen maken. Voor nummer ligt de deadline voor de drukker op 21 maart, dus laat snel iets van je horen op redactie@werf-en.nl of bel met Werf& via 010 – 217 58 50.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency