Werf& zoekt goede voorbeelden van inhakers

Peter Boerman Op 16 februari 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 2339x gelezen
Deel dit artikel:

Voor Werf& 17 zijn we op zoek naar goede inhakers op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Inhakers zijn uitingen die inhaken op actualiteiten, zoals ek-voetbal of de elfstedenkoorts. Heb of ken jij een goed voorbeeld van een inhaakadvertentie,  laat het ons weten. Wie weet staat deze in de volgende Werf& in de schijnwerpers.

Flexibel

Werf& 17 staat in het teken van flexibiliteit. Hoe flexibel zijn wij op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie-uitingen? Voor de nieuwe Werf& zijn we op zoek naar goede inhakers op ons vakgebied.  Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan uitingen die inhaken op actualiteiten als koninginnendag, ek-voetbal, oud- en nieuw of recentelijk de elfstedenkoorts. Heb jij zelf eens iets dergelijks gedaan of ken jij een goed voorbeeld van een inhaakadvertentie, -banner of andere uiting, mail het de redactie van Werf&. Misschien zie je jouw bijdrage in april wel terug in Werf&.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners