Wie wint vandaag de Gouden Cursor?

Martijn Hemminga Op 25 maart 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1513x gelezen
Deel dit artikel:

Vandaag vindt in Rotterdam het seminar Succesvol Werven via Internet plaats. Bijna 300 bezoekers worden verwacht op de zesde editie van het event waar de recruitmentsite centraal staat. Werf& doet vanmiddag verslag en zet de genomineerden van de Gouden Cursor nog even op een rij.

Goed programma
Dagvoorzitter tijdens Succesvol Werven via Internet is Ben Tiggelaar, onafhankelijk onderzoeker, trainer en schrijver op het gebied van leiderschap, verandering en gedrag. Sprekers zijn onder meer Eugenie van Wiechen, Managing Director LinkedIn the Netherlands en Ewout Bolhuis, Leader recruitment, Expatriates and HR Central Services bij Deloitte Nederland. Ook komen in een drietal korte presentaties Marktplaats.nl, Nedstat en TOPdesk aan het woord. Aan het einde van de bijeenkomst wordt de Publiekscursor en de Gouden Cursor uitgereikt voor de beste recruitmentsite van Nederland.

Genomineerden: Deloitte, Esent en TNO
De jury van de Gouden Cursor heeft de recruitmentsites van Deloitte, Essent en TNO genomineerd voor de prijs van ‘beste recruitmentsite van Nederland 2010′. In onderstaande video de drie sites op een rij. 

Via onderstaande links kun je zelf de drie sites bezoeken:

Verslag vanaf Succesvol Werven via Internet
Via de website van Werf& en via de Twitterfeed van Werf& blijf je op de hoogte van wat er gebeurt tijdens het event.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners