Beste juridische recruitmentsite voor omstreden Van Doorne

Peter Boerman Op 11 december 2015
Gem. leestijd 2 min 1685x gelezen
Deel dit artikel:
Beste juridische recruitmentsite voor omstreden Van Doorne

Eerder dit jaar was er  nog veel ophef over een papieren wervingsadvertentie van Van Doorne. Maar de recruitmentsite van het advocatenkantoor is nu wel uitgeroepen tot beste van het juridische vakgebied.

van doorne site

De jury van het blad Mr. riep Van Doorne uit tot winnaar van de Gouden Muis. ‘De website blinkt uit door kracht en herkenbaarheid’, aldus de jury. ‘De site beschikt over een uitstekende navigatie en is zeer toegankelijk voor de bezoeker.’

brunel

De Gouden Toga

De Gouden Toga, de prijs voor de beste in print verschenen juridische wervingsadvertentie, was een prooi voor detacheerder Brunel, voor de advertentie Volop kansen voor de boeg. De jury: ‘Een campagne met een krachtige boodschap, verpakt in een zeer pakkend beeld. Er zit veel beweging en spanning in de advertentie. Het is duidelijk een campagne die de nieuwsgierigheid opwekt voor Brunel.’

nautadutilh

De Gouden Bef

NautaDutilh tenslotte won de publieksprijs voor de beste printadvertentie, de Gouden Bef. Met de campagne Geen Woorden maar Daden, een speciale campagne gericht op studentstages voor het kantoor in Rotterdam, behaalde dit kantoor bijna 40 procent van de stemmen uitgebracht door de bezoekers van de website mr-online.nl.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners