ACA nieuwe naam voor ACA/JES

Martijn Hemminga Op 19 mei 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 2162x gelezen
Deel dit artikel:

Sinds gisteren heet ACA/JES communicatie ACA communicatie. ACA/JES is in 2003 ontstaan door een fusie van de bureaus ACA en JeS. ACA Communicatie houdt zich bezig met wervingscommunicatie. Met de nieuwe naam is ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld en is de nieuwe website live gegaan.

Niet gebruikvriendelijke fusienaam
Volgens Managing Director Kitty Schieck werd het bureau in de volksmond al vaak ACA genoemd. “We geven toe, gebruiksvriendelijk was onze naam, ontstaan door een fusie, bepaald niet. AKAJES, ASA-JES, ASEA-Yes… We hebben alle variaties voorbij horen en zien komen. Om het onze relaties en onszelf wat gemakkelijker te maken, heten we voortaan ACA.”

Wervingscommunicatie
Het in Amsterdams gevestigde bureau is specialist in wervingscommunicatie in de breedste zin van het woord. Het bureau houdt zich niet alleen bezig met het werven van medewerkers, maar ook scholieren of studenten voor onderwijsinstellingen, vrijwilligers voor stichtingen en verenigingen en leden voor bijvoorbeeld vakbonden. Bij ACA Communicatie zijn 25 mensen werkzaam in uiteenlopende disciplines.

SJP Magnetenuitreiking
ACA Communicatie is vanavond genomineerd voor 1 magneet tijdens de jaarlijkse SJP Magnetenuitreiking in de Philharmonie in Haarlem. De nominatie is voor de campagne Wordt Vervolgd van het Openbaar Ministerie. Zie in dit artikel op Werf-en.nl wie de andere 24 genomineerden zijn. Werf& zal vanavond verslag doen via de website en twitter.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners