Advertorial: Internationale recruitmenttop komt naar Amsterdam

Stel je voor: een evenement waar de grootste merken en sprekers van de internationale recruitmenttop je bijpraten over alle ontwikkelingen en de nieuwste inzichten rondom Talent Intelligence, data en A.I. Ben jij er ook bij?

Iris Lampe Op 23 augustus 2023
Gem. leestijd 2 min 80x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial: Internationale recruitmenttop komt naar Amsterdam

In een wereld die snel verandert, is kennis je waardevolste wapen. Als je aan de top van het recruitment-vakgebied wilt blijven, is er geen betere plek om dat te doen dan de Talent Intelligence Conference in Hoofddorp, op 27 en 28 september. Keuzes maken op basis van data, dat staat centraal op deze conference. Wat kun je deze twee dagen verwachten? Masterclasses, casestudies, inspirerende presentaties, netwerkmogelijkheden en avondeten op een rooftopbar in hartje Amsterdam.

Sprekers zijn onder andere:

Toby Culshaw: Als oprichter van het Talent Intelligence Collective en Talent Intelligence Leader bij Amazon brengt Toby een schat mee aan ervaring en inzichten uit de Talent Intelligence industrie.

Sophia Lang (PayPal): Als hoofd Talent Intelligence bij PayPal, een van de wereldleiders in online betalingsoplossingen, biedt Sophia een unieke kijk op hoe technologie en talent samenkomen. Haar inzichten over hoe PayPal de uitdagingen in de wereld van fintech aangaat en tegelijkertijd toptalent aantrekt, zijn onmisbaar.

Simone Dooley (Booking.com): Na jarenlang talentstrategieën te hebben geformuleerd voor topbedrijven zoals Google, deelt Simone haar visie en ervaring als Global Talent Intelligence Lead bij Booking.com.

logo's bedrijven

Naast deze toonaangevende stemmen in de recruitmentbranche, krijg je ook toegang tot masterclasses en netwerkmogelijkheden die je blik op de toekomst van talent intelligence zullen vernieuwen. Dit is dé gelegenheid om te leren van de besten, je netwerk uit te breiden en je carrière een boost te geven.

Zorg dat je erbij bent en blijf de concurrentie een stap voor en koop je tickets via de volgende link.

Talent Intelligence

Deel dit artikel:

Iris Lampe

Marketingmanagerbij Intelligence Group

Premium partners Bekijk alle partners