Bernard Lugtenberg (Nike): ‘Impactvolle recruitment is bijdragen aan de business’

Martijn Hemminga Op 24 mei 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 1313x gelezen
Deel dit artikel:
Bernard Lugtenberg (Nike): ‘Impactvolle recruitment is bijdragen aan de business’

Bernard Lugtenberg, talent acuisition manager bij Nike, is een van de keynote sprekers tijdens Werf& Live op donderdag 16 juni. Werf& ging met camera langs bij Bernard op het Europese hoofdkantoor van Nike in Hilversum en vroeg hem onder meer hoe recruitment impact maakt voor Nike.

Keynote Find your greatnes

Bernard Lugtenberg verzorgt tijdens Werf& Live op 16 juni 2016 de keynote Find your greatness. In zijn keynote laat Bernard de 5 succesfactoren zien die ervoor zorgan dat recruitment impact weet te maken in het internationaal aantrekken van toptalent.

Schrijf je in voor Werf& Live

Naast Bernard Lugtenberg van Nike zijn er o.a. keynotes en impactsessies van Olympia, Glassdoor, ABN Amro, Lidl, Sonos, Nedap, Dura Vermeer en de Belastingdienst. Schrijf je nu in op www.werf-en.nl/live en stel jouw eigen programma samen.

 

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners