Click & Match: Vacaturecreatie snel en efficiënt met A.I. (inzending Textmetrics)

In de recruitmentmarkt is het vinden van kandidaten en vacaturecreatie tijdrovend. Onze A.I. genereert in enkele minuten vacatures van hoge kwaliteit. Lees de hele case van Textmetrics, ingezonden in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie voor de Werf& Awards 2024.

Redactie Op 12 maart 2024
Gem. leestijd 3 min 187x gelezen
Deel dit artikel:
Click & Match: Vacaturecreatie snel en efficiënt met A.I. (inzending Textmetrics)

Elke recruiter of HR-medewerker loopt er tegenaan: de uitdaging om in deze markt precies die mensen te vinden die perfect passen bij wat je zoekt. Daarnaast is het traditionele proces van vacaturecreatie arbeidsintensief en tijdrovend, waardoor het bedrijf moeite heeft om te voldoen aan de snelle doorlooptijden die klanten eisen of om eigen vacatures te vullen.

Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee je duurzaam én effectief de juiste mensen kunt vinden.

A.I. duurzaam inzetten is waar wij bij Textmetrics voor staan, dus wij hebben een tool ontwikkeld waarmee je duurzaam én effectief de juiste mensen kunt vinden. Een innovatieve A.I.-gestuurde vacaturegenerator die gebruikmaakt van geavanceerde algoritmen om vacatures automatisch te genereren op basis van een eenvoudige invoer van relevante informatie door de gebruiker. Nu creëer je vacatures in enkele minuten in plaats van uren, wat kostbare tijd bespaart voor zowel het bedrijf als de klanten. Bovendien heeft de A.I.-functionaliteit geleid tot meer nauwkeurige en aantrekkelijke vacatureteksten, waardoor de kans op het aantrekken van geschikte kandidaten is vergroot.

Wat was de impact van de case?

In de recruitmentmarkt van vandaag is het vinden van geschikte kandidaten en het efficiënt omgaan met het tijdrovende vacaturecreatieproces een bekend obstakel.

De impact van onze nieuwe tool is veelzijdig:
1. Tijdsbesparing: HR-professionals kunnen aanzienlijke tijdsbesparingen ervaren, aangezien vacatures in enkele minuten kunnen worden gegenereerd in plaats van uren. Dit stelt hen in staat zich te concentreren op andere kritieke taken en verantwoordelijkheden.
2. Verbeterde kwaliteit: De software verbetert niet alleen de kwaliteit en aantrekkelijkheid van vacatureteksten, maar zorgt er ook voor dat ze inclusief en divers zijn, waardoor een bredere groep kandidaten wordt aangetrokken en er een positieve bijdrage wordt geleverd aan diversiteit en inclusie.
3. Verbetering van het wervingsproces: Met gestroomlijnde vacaturecreatieprocessen kunnen recruiters wervingscampagnes efficiënt beheren, wat leidt tot een meer georganiseerd en effectief aannameproces.
4. Kostenbesparing: Door de tijd en middelen die nodig zijn voor vacaturecreatie te verminderen, kunnen bedrijven kosten besparen op hun wervingsinspanningen. Denk ook aan dat externe partijen niet meer nodig zijn en dat er minder mensen tijd kwijt zijn om de vacatures te schrijven en te checken.
5. Concurrentievoordeel: Het aannemen van innovatieve A.I.-gestuurde oplossingen geeft bedrijven een concurrentievoordeel op de wervingsmarkt, waarbij ze zich positioneren als vooruitstrevende en efficiënte werkgever.

Waarom moet deze case een Werf& Award winnen?

Met onze A.I.-gestuurde vacaturegenerator hebben we een revolutionaire oplossing ontwikkeld die de recruitmentindustrie transformeert. Onze software biedt niet alleen aanzienlijke tijdsbesparingen en verbeterde kwaliteit van vacatureteksten, maar ook een verbetering van het wervingsproces als geheel. Door onze innovatieve aanpak kunnen bedrijven efficiënter en effectiever talent aantrekken, wat resulteert in kostenbesparingen en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. Bovendien onderstrepen we ons engagement voor duurzaamheid door A.I. op een ethische en verantwoorde manier te gebruiken.

Credits case

Het team van Textmetrics, en onze bestaande klanten hebben de extra software gekregen om uit te proberen. Deze zijn tevreden, scheelt veel tijd!

 

Uitreiking op Werf& Live

De Werf& Awards worden uitgereikt op Werf& Live, dat plaatsvindt op 28 mei 2024. Werf& Live is dé ontmoetingsplek voor HR-professionals, recruitmentexperts en arbeidsmarktspecialisten die zich willen onderdompelen in de kernaspecten van employer branding. Wil je erbij zijn?

Meer informatie en tickets

 

Lees ook

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners