Congres Employer Branding 2010

Martijn Hemminga Op 30 september 2010
Gem. leestijd 2 min 1743x gelezen
Deel dit artikel:

Recruiters United, de NVP en de vakgroep arbeidsmarktcommunicatie van de VEA hebben hun krachten gebundeld met het congres Employer Branding 2010 op 4 november a.s.. Het congres Employer Branding 2010 heeft een aantal toppers op het gebied van employer branding weten te strikken. Hierdoor is een afwisselend programma  tot standgekomen waarin, visie, strategie en praktijk samenkomen als het gaat om het versterken van het employer brand.

Belangrijke keynote sprekers zijn:

 • Simon Barrow: CEO van het gerenommeerde Employer Brand consultancy bureau People in Business, co-auteur met Richard Mosley (People in Business) van “The Employer Brand ‘- de’ bijbel ‘op employer branding gebied. De tweede herziene uitgave wordt binnenkort gepubliceerd. Simon deelt zijn ideeën over employer brand management vanuit een integraal merkperspectief.
 • Mark Bainbridge: Employer Brand Consultant, voormalig Brand Manager voor het Britse leger en de Royal Bank of Scotland samen met Will Arnold Bakker, Managing Director van Publicis Engage, zal deze twee voorbeeldcases van employer branding belichten.
   
 • Sherali Karimov: EMEA directeur van de Australische basis Atlassian, een voorbeeld van hoe een groot bedrijf toptalent weet aan te trekken en te behouden.
   
 • Jennifer Philpot: Director Global Recruiting & Employer Brand Ernst & Young, zal haar inzichten en ervaringen in het opbouwen van een wereldwijd merk delen.
   
 • Kevin Wheeler: Wereldberoemde goeroe op het gebied van werving en leren. President van Global Learning Resources Inc. Kevin deelt zijn visie op ontwikkelingen en trends binnen onze sector.
 • Cees ‘t Hart: CEO van Friesland Campina, met een achtergrond in zowel marketing en HR, zal hij vertellen over zijn ideeën over het bouwen van een sterke employer brand vanuit een boardroom perspectief.

Masterclasses door Kevin Wheeler en Simon Barrow
Op de ochtend voorafgaand aan het congres, van 9.00 tot 12.00 uur, worden twee inspirerende masterclasses gehouden voor een beperkt aantal corporate recruitment en employer brand managers:

 • Kevin Wheeler, Recruitment Master Class
 • Simon Barrow, Employer Branding Master Class

Toegangsprijzen

 • Het congres is gratis voor leden van Recruiters United, NVP en de gasten van de VEA arbeidsmarktcommunicatiebureaus.
 • Congres entreeprijs voor alle andere gasten: € 200, –
 • Kevin Wheeler of Simon Barrow Master Classes: € 200, – (exclusief voor corporate recruitment en / of employer brand managers)

Tentoonstelling
De 13 VEA arbeidsmarktcommunicatiebureaus exposeren een overzicht van hun beste wervingscampagnes.

Kijk oor meer informatie en om je aan te melden op www.employerbranding2010.nl.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners