De 10 meest gelezen artikelen van het jaar op Werf&

Met meer dan 430.000 lezers in een jaar tijd was 2019 zo slecht nog niet voor Werf&. Een goede reden om de 10 meest gelezen artikelen op een rijtje te zetten, op basis van Google Analytics.

Redactie Op 30 december 2019
Gem. leestijd 2 min 572x gelezen
Deel dit artikel:
De 10 meest gelezen artikelen van het jaar op Werf&

1. De campagne van het UWV

Het UWV helpt mensen aan een baan, maar heeft zelf natuurlijk ook werknemers nodig. Vandaar dat er een nieuwe campagne werd gestart, die overigens veel ophef op Twitter veroorzaakte vanwege het samengestelde woord ‘zinhoud’.

2. De grootste sollicitatieblunders

Iedereen maakt blunders, zo ook de sollicitant en dat maakt ons stiekem wel eens aan het gniffelen. Wim van den Nobelen zette de mooiste, grappigste en meest bijzondere in een blog.

3. Hoe bereid je je voor op Google for Jobs?

Iedereen verwachtte het al in 2019: het veelbesproken Google for Jobs. We gaan in Nederland echter (opnieuw!) het nieuwe jaar in zónder. Maar mocht je je toch alvast willen voorbereiden, dan vertelt Nicol Tadema hoe je dat moet doen.

4. Omslag op de arbeidsmarkt

Komt er weer een crisis of niet? En kunnen we dat al voelen op de arbeidsmarkt? Intelligence Group deed onderzoek.

5. Rob Witjes over wat nodig is op de arbeidsmarkt

En nog een tweede notering voor het UWV, namelijk voor een interview met Rob Witjes, Hoofd Arbeidsmarktinformatie. Hierin vertelt hij waarom het zo belangrijk is om anders te kijken en anders te doen.

6. Gewilde en iets minder gewilde functies

Voor welke functies zijn de meeste vacatures en voor welke beroepen is het lastiger om iets te vinden? Wij zetten het in het begin van het jaar al voor je op een rijtje.

7. Het snelst groeiende bedrijf van Nederland

Het bedrijf dat het meest groeide in Nederland, is er niet zomaar eentje: nee, het is een recruitmentbedrijf en wel ‘Werken in de Kempen’. Hoe dat zo is gekomen, leggen de oprichters je graag uit.

8. De trends van 2019

Nu voorspelt hij de trends van komend jaar, maar natuurlijk deed Geert-Jan Waasdorp dat ook voor 2019. Klopt het wat hij zei? Er is maar één manier om erachter te komen!

9. WhatsApp in het sollicitatieproces

Wie gebruikt er tegenwoordig geen WhatsApp? Naast privé kun je dit medium ook heel handig inzetten als recruiter. Wij gaven 5 veelgelezen voorbeelden.

10. Onzekere sollicitanten

Onzekerheid is menig sollicitant niet onbekend. Daar kunnen wij als recruiters wat aan doen, vindt Jeroen Moerenhout. En hij vertelt ook hoe.

Bedankt voor het lezen van Werf& dit jaar, we zien jullie graag terug in 2020!

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners