De recruitmentsite van de toekomst

Bas van de Haterd Op 20 januari 2016
Gem. leestijd 2 min 55x gelezen
Deel dit artikel:

Screen Shot 2016-01-20 at 14.18.26Hoe ziet de recruitmentsite van de toekomst er uit? Een vraag die ik vaak gesteld krijg en die eigenlijk makkelijker te beantwoorden is dan je zou verwachten. Daarom heb ik hier een white-paper over geschreven die gratis te downloaden is via Digitaal-Werven.

Tevens zal ik hier de komende weken enkele gedachten over dit onderwerp delen. Vandaag alvast een overzicht van de verschillende zaken die in de white-paper terugkomen.

Nabije en verre toekomst

In de white-paper wordt gekeken naar de nabije toekomst, dingen die je nu al kan toepassen, en de verdere toekomst. Dingen die er aan gaan komen, maar misschien nu nog een brug te ver zijn. Sommige technologie is er bijvoorbeeld al wel, maar is nog niet op een manier beschikbaar dat deze al echt goed te implementeren is. Soms zullen aan de achterkant bij de organisatie, denk aan het ATS, dingen moeten worden aangepast voordat het werkt.

In de white-paper is gekeken naar zowel de korte termijn als de iets langere termijn, waarbij de nadruk ligt op de zaken die elke organisatie nu al kan doen als ze opnieuw een wervingssite gaan maken.

Onderwerpen

Er zitten verschillende onderwerpen in de white-papier. Ik zal hier de komende weken dieper op ingaan, maar ik zal nu vast een overzicht geven.

  • Vacature centraal, branding om de vacature
  • Gepersonaliseerde informatie en website
  • Functiespecifieke informatie en -processen
  • Testen, games en matching
  • Mobile first
  • Planning

De komende weken zal ik op één van deze onderwerpen dieper ingaan. Je kan natuurlijk ook de gehele white-paper nu gratis downloaden. 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners