De Wereld Werft Door is begonnen

Martijn Hemminga Op 10 december 2009
Gem. leestijd 2 min 2793x gelezen
Deel dit artikel:

Drie kwartier geleden is de eerste workshopronde begonnen van het vakevent over arbeidsmarktcommunicatie & werving: De Wereld Werft Door. Tot een uur of half negen wonen zo’n 250 professionals het evenement bij in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Tijdens de workshops gaan de deelnemers de diepte in over uiteenlopende onderwerpen zoals jobmarketing, recruitment proces optimalisatie en anders werven.

dwwd09_rode_loper
De rode loper ligt uit bij De Wereld Werft Door in het Olympisch Stadion te Amsterdam

Talkshow
Om 15.30 uur begint hoofdredacteur van Intermediair, Peter ter Horst, de talkshow. Gasten zijn onder meer Claudia Reekers van Technische Unie en Marc Drees van Recruitmentmatters.nl.

dwwd09_opbouw_talkshow
Laatste voorbereidingen voor de talkshow DWWD

Kerstpakketen
Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de kerstpakketten die alle bezoekers aan het einde van meekrijgen.

DWWD Werf&

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van wat er gebeurt tijdens DWWD via de twitterfountain of via deze site.   

De Wereld Werft Door is een initiatief van vakmagazine Werf& en de AMC Academie.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners