ErasmusMC, Jobsrepublic (voor I-Sec), Reinier de Graaf en Rijksoverheid winnen Werf& Awards van 2018

Anja van Kemenade Op 17 mei 2018
Gem. leestijd 2 min 1726x gelezen
Deel dit artikel:
ErasmusMC, Jobsrepublic (voor I-Sec), Reinier de Graaf en Rijksoverheid winnen Werf& Awards van 2018

De jury van de Werf& Awards heeft de hoofdprijzen dit jaar uitgereikt aan het ErasmusMC en Jobsrepublic (voor I-Sec). De publieksprijzen vielen ten deel aan het Reinier de Graaf en de Rijksoverheid.

De jury verkoos de case waarmee Jobsrepublic enkele honderden Schiphol-beveiligers wist te werven voor I-Sec als favoriet in de categorie ‘Recruitment’. De case van het ErasmusMC kreeg de award in de categorie ‘Arbeidsmarktcommunicatie’. Bij het publiek was het ICT-stagebureau van de Rijksoverheid favoriet in de categorie ‘Recruitment’ en het sollicitantenspreekuur van Reinier de Graaf in de categorie ‘Arbeidsmarktcommunicatie’.

Het verschil in contact met de kandidaat

‘Je merkt dat het goed gaat in het vak’, zei juryvoorzitter Marion de Vries bij de aftrap van de uitreiking. ‘Mensen proberen te raken, met de kandidaten in gesprek, niet alleen meer alles nagerekend tot twee cijfers achter de komma, daar ben ik heel blij om. Ik heb heel mooie programma’s voorbij zien komen. We maken echt het verschil in het contact met die kandidaten, daarvan zijn heel veel mooie voorbeelden.’

10 publieksnominaties

De vier winnaars bleven over na een spannende strijd, waarin uiteindelijk 10 kandidaten voor de eindzege waren overgebleven. Deze 10 publieksnominaties voor de Werf& Awards waren:

In de categorie Recruitment (op alfabet):

In de categorie Arbeidsmarktcommunicatie (op alfabet)

Deze 10 overgebleven kanshebbers hebben hun case op op 19 april voor de vakjury gepresenteerd en op 17 mei nog eens voor het publiek tijdens Werf& Live.

Met dank aan 5.000 stemmen

De 10 publieksnominaties waren te danken aan zo’n 5.000 stemmen. De stemmers  konden hun favorieten kiezen uit alle 19 genomineerden die eind maart door de vakjury werden aangewezen uit een totaal van maar liefst ruim 50 (!) inzendingen.

Lees ook:

Lees hier nog eens terug over alle ruim 50 ingezonden cases.

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners