Werf& Jaarcongres Bureaurecruitment

Dinsdag 18 juni 2019

Profiteer tot 18 maart van 150 euro Super Duper Early Bird korting!

BUREAURECRUITMENT 2.0

De kandidatenmarkt verlangt, nee vereist, dat ook bureaus op een andere manier de arbeidsmarkt gaan benaderen. Of je nu een uitzendbureau, detacheringsbureau, executive searchbureau of wervings & selectiebureau bent.

De kandidaat is mondiger, internationaler, flexibeler, meer mobile, lastiger te bereiken en veeleisender. Tegelijkertijd zijn ze er wel. Met duizenden. In Nederland en daarbuiten. Ze vragen een nieuwe en vooral verbeterde aanpak van ons als bureaurecruiters. Op gebied van experience, mobile, klantgerichtheid en snelheid. En als bureaus hebben wij nieuwe instrumenten, techniek, systemen, data en veel meer. Daar wordt inmiddels succesvol mee gewerkt en de toekomst brengt ons nog veel meer mooie dingen.

Dat hebben wij samengevat in het thema: bureaurecruitment 2.0. Hoe blijf je als bureau succesvol werven en hoe weet je kandidaten aan je te binden in een veranderende arbeidsmarkt? Je hoort het op 18 juni.

PROGRAMMA

Het seminar begint om 09.30 uur met een inloop. De opening is om 10.00 uur. Om 16.45 uur wordt het seminar afgerond.

Opening door de dagvoorzitter Wim Davidse

Platforms. Disruptie of ‘just another source’?
Later meer.

Margriet Koerts (Staffing Group): waarom flexrecruitment wint van vaste recruitment
Later meer.

Breakout
Later meer.

Lunch

Geert-Jan Waasdorp: keynote over bureaurecruitment 2.0
Later meer.

Breakout-sessies
Tijdens deze sessies zijn er vier breakouts. Meer informatie volgt snel.

Break

Breakout-sessies
Tijdens deze sessies zijn er vier breakouts. Meer informatie volgt snel.

Afrondende keynote
Later meer.

SPREKERS

Wim Davidse

Wim is oprichter van en HR- en flexstrateeg bij Dzjeng. Daar onderzoekt, adviseert en presenteert hij volcontinu op het snijvlak van verrassende trendanalyses, stuwende strategie, alerte flexibiliteit en aanstekelijk werkgeverschap. Als spreker verzorgde Wim inmiddels honderden informatieve, interactieve en inspirerende lezingen, inspiratieshops, sparringsessies en gastcolleges. Hij schrijft blogs en artikelen, en is hoofdredacteur van Flexmarkt magazine. Hij maakt zich sterk voor ‘on.mis.ba.re (flex)werkmerken die willen vlammen in de nieuwe fluïde wereld van werk in de 4e Industriële Revolutie. Feiten, vuur en vergezichten.

Geert-Jan Waasdorp

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group en mede-oprichter van Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Eveliese Luiting

Eveliese Luiting ziet zichzelf als een rebel in de industrie, omdat ze graag dingen anders doet. Met meer dan 20 jaar ervaring in HR, Talent Acquisition, organisatiemanagement en employer branding is ze met recht een deskundige te noemen.
De afgelopen tien jaar, lag haar focus op het opschalen en managen van verandering in internationale (tech)omgevingen. Haar ervaringen binnen start-ups, scale-ups en corporate omgevingen stellen haar in staat organisaties uit te dagen en eenvoudig verbanden te leggen. Haar motto: denk creatief, bied oplossingen, zorg dat je zaken voor elkaar krijgt en heb er plezier in!

  • Dinsdag 18 juni 2019
  • 09.30 – 16.45 uur
  • Utrecht
  • In 1 dag op de hoogte
  • Verschillende experts aan het woord

Investering

De investering voor dit event is € 395,- per persoon. Dit is inclusief lunch en drankjes. Tarief is exclusief 21% btw. Tot 18 maart betaal je met de Super Duper Early Bird slechts € 245,- per persoon.

Inschrijven

Wil je weten hoe je als bureau succesvol kandidaten aan je bindt in een veranderende arbeidsmarkt?
Schrijf je dan direct in en noteer dinsdag 18 juni 2019 in jouw agenda!

Locatie

De locatie van dit seminar van Werf& is Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht. De locatie is gelegen langs de A12 afslag 17 (Utrecht/Jaarbeurs/Kanaleneiland).

Wij adviseren je om gebruik te maken van het openbaar vervoer. De sneltrams 60 en 61 vanaf Utrecht CS stoppen voor de deur.

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op eigen kosten in de parkeergarage onder het hotel. Indien deze vol is wordt je door verwezen naar een nabij gelegen parkeerplaats en met een shuttle service heen en weer vervoerd.

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen