Bullhorn: Werk samen met een organisatie die je helpt om te groeien

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen. Met een hoofdkantoor in Boston en kantoren over de hele wereld, is Bullhorn nog altijd onder leiding van de oprichter en werkgever van ruim 1.000 medewerkers wereldwijd. Lees meer op https://www.bullhorn.com/nl of volg @Bullhorn_NL op Twitter.

Bullhorn Recruitmentsoftware

De geschiedenis van Bullhorn in Rotterdam begint bij de overname van Connexys in 2017. Op 11 september 2017 kondigt Bullhorn International de overname van Connexys aan. Een van de belangrijkste redenen van de overname door Bullhorn is dan ook Connexys’ vlaggenschip: de softwareoplossing waarmee een bedrijf bijna het volledige werving- en selectieproces kan automatiseren, gebouwd op het platform van Salesforce. In die tijd wordt de oplossing al door zo’n 300 klanten en 20.000 wervingsprofessionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België gebruikt.

Naast het op Salesforce gebaseerde platform biedt Bullhorn tal van oplossingen om het recruitmentproces van A tot Z te stroomlijnen. Van VMS Integraties tot en met geavanceerde rapportagemogelijkheden voor kleine en grote organisaties: het recruitmentsysteem van Bullhorn is speciaal gebouwd om kandidate beter te vinden en binden.

Meer inspiratie

Naast software is Bullhorn ook de bron voor inspiratie over de recruitmentbanche. Bekijk bijvoorbeeld de Recruitment Inzichten en Data Hub voor Nederland en België, lees meer over Sourcing in een krappe arbeidsmarkt of ontvang de allernieuwste rapporten, kennisdocumenten, nieuwsbrieven en product informatie direct in je mailbox door je aan te melden voor content updates.

Voor meer informatie: www.bullhorn.com/nl/. 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig