Bullhorn: Werk samen met een organisatie die je helpt om te groeien

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche.
Meer dan 8.000 recruitmentbedrijven wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn voor salesactiviteiten, het opbouwen van relaties met klanten en kandidaten en het ondersteunen van het gehele recruitmentproces. Onder leiding van de oprichter en met de ondersteuning van Insight Venture Partners is Bullhorn de trotse werkgever van 700 mensen wereldwijd. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten en verder heeft Bullhorn kantoren in o.a. Rotterdam, Düsseldorf, Londen, Brighton en Sydney.

Bullhorn Recruitmentsoftware

De geschiedenis van Bullhorn in Rotterdam begint bij de overname van Connexys in 2017. Op 11 september 2017 kondigt Bullhorn International de overname van Connexys aan. Een van de belangrijkste redenen van de overname door Bullhorn is dan ook Connexys’ vlaggenschip: de softwareoplossing waarmee een bedrijf bijna het volledige werving- en selectieproces kan automatiseren, gebouwd op het platform van Salesforce. In die tijd wordt de oplossing al door zo’n 300 klanten en 20.000 wervingsprofessionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België gebruikt.

Naast het op Salesforce gebaseerde platform biedt Bullhorn tal van oplossingen om het recruitmentproces van A tot Z te stroomlijnen. Van VMS Integraties tot en met geavanceerde rapportagemogelijkheden voor kleine en grote organisaties: het recruitmentsysteem van Bullhorn is speciaal gebouwd om kandidate beter te vinden en binden.

Meer inspiratie

Naast software is Bullhorn ook de bron voor inspiratie over de recruitmentbanche. Bekijk bijvoorbeeld de Recruitment Inzichten en Data Hub voor Nederland en België, lees meer over Sourcing in een krappe arbeidsmarkt of ontvang de allernieuwste rapporten, kennisdocumenten, nieuwsbrieven en product informatie direct in je mailbox door je aan te melden voor content updates.

Voor meer informatie: www.bullhorn.com/nl/. 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark