Next Level Recruitment met Timetohire

Bij Timetohire geloven wij dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de kwaliteit van de mensen die er werken. Het weten aan te trekken en behouden van het juiste talent is dan ook van essentieel belang om bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Dagelijks challengen wij meer dan 50 bedrijven op hun recruitmentstrategie. We vertalen bedrijfsstrategie naar recruitmentstrategie met behulp van ons Recruitment Success Framework, en zetten een recruitmentproces op dat rekening houdt met korte termijn urgentie en lange termijn aantrekkingskracht.

Binnen Nederland is Timetohire met ruim 100 recruitment specialisten de grootste onafhankelijke aanbieder van Recruitment Process Outsourcing. Met RPO brengen wij de beste specialisten aan boord voor uitdagingen op het gebied van:

  • Employer Branding
  • Job Marketing
  • Sourcing
  • Corporate Recruitment
  • Executive search
  • Scale-up Recruitment
  • Datagedreven Recruitment

Onze Recruitment Professionals worden naast RPO ook ingezet voor diverse recruitmentvraagstukken op interim-basis. Verder is onze Rec2Rec dienst marktleider in het vinden van de beste recruiters op de Nederlandse markt.

Op het gebied van HR bieden wij ook ondersteuning aan. Timetohire HR Solutions gaat over meer dan groeien, het gaat over de beste mensen aantrekken, talent in hun kracht zetten, het bouwen van een gezonde bedrijfscultuur en het allerbelangrijkste; behoud van je mensen. Bij Timetohire zien we dat het HR voortdurend in ontwikkeling is en het behouden van medewerkers steeds uitdagender wordt. Timetohire HR Solutions is jouw verlengstuk van de HR-afdeling en stelt jou in staat om te optimaliseren en HR toekomstbestendig in te richten.

Bekijk onze socials of luister naar interessante podcasts van Het Recruitment Café.

Wil jij Recruitment en/of HR naar het volgende level tillen? Neem voor al je vragen contact op via: info@timetohire.nl of bel direct met 085 105 4111.

Bold Moves, Brilliant People

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS