In een dag meer resultaat halen uit LinkedIn

Anja van Kemenade Op 19 mei 2015
Gem. leestijd 2 min 1292x gelezen
Deel dit artikel:
In een dag meer resultaat halen uit LinkedIn

Ruim 5,3 miljoen Nederlanders op LinkedIn

Daarmee is het online business netwerk niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsleven. Voor recruiters betekent LinkedIn een eindeloze bron van actuele en uitgebreide cv’s. Meer dan dat, biedt het inzicht in de relatienetwerken waarmee mensen en bedrijven met elkaar verbonden zijn. Maar het is ook een nieuwe wereld met andere wetten dan cv-banken en vacaturesites. Je aanmelden en afwachten tot de kandidaten binnenstromen is niet genoeg.

1 op de 5 vacatures via LinkedIn vervuld

Dit jaar noemt 80% van de recruiters LinkedIn als belangrijkste wervingskanaal, 1 procentpunt meer ten opzichte van 2014. Ook als het gaat om (gepercipieerde) effectiviteit scoort de sociale netwerksite het hoogst. en recruiters vinden het netwerk ook steeds effectiever om goede mensen te werven. Gemiddeld 1 op de 5 vacatures vullen recruiters in door LinkedIn te gebruiken. Daarmee verdringt LinkedIn alle andere wervingskanalen.

Kortom, werven via LinkedIn biedt uw organisatie ongekende mogelijkheden. Maar dan moeten uw recruiters die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Hoe? Door middel van de intensieve, effectieve masterclass Recruitment via LinkedIn.

Deze vernieuwde workshop – die al sinds 2008 wordt gegeven – bevat nu nog meer slimme zoektechnieken en bewezen effectieve contactmethoden. Ook geschikt voor de ervaren gebruiker!

De masterclass wordt gegeven door expert Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is auteur van het boek “Recruitment via social media” en werkte als recruiter voor onder meer KPN, TomTom, ING, Canon, Clifford Chance, Cisco Systems, T-Mobile en Raet.

Open inschrijving

Datum
Locatie
Groepsgrootte
Duur
Prijs
Optioneel
: 3 juni 2015
: Den Haag
: Maximaal 10 deelnemers
: gehele dag, 10:00 tot 17:00 uur
: € 498,- per deelnemer inclusief lunch en cursusmateriaal (boek)
: Actieprijs inclusief iPad € 798,- excl BTW. Optie vermelden bij inschrijving

 

Recruitment via Sociale mediaMeer informatie en inschrijven via Recruiter University. U krijgt dan het boek Recruitment via sociale media cadeau!

 

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners